Kardelenkardi Bio oil kullanıp alerji olup kaşınan varmı varsa nasıl geçirdiniz kaşıntıyı karnım aşırı kaşınıyo
Likayolcusu Kardelenkardi ondan değildir belki deri genişlediği için kaşıntı oluyordur ben ilk gebeliğimde de bunda da kullanıyorum memnunum
Pnr_KMRC1 Kardelenkardi bendede aynı durum oldu bende bio oilde. Suphelendim dün gece kullanmadim hala kasiniyorum özellikle karnimin yan kisimlari bı çözüm buldunuz mu acaba
Seyma65 Kardelenkardi ben hem pembe hem sarı olan kutudan bitirdim hiç öyle yapmadı canım ama sürdükten sonra direk kıyafetinle kapatıyorsan belki onun yünü ipi faaln seni rahatsız ediyordır
Kardelenkardi Alerjik reaksiyon gösterdi ondan olduğuna eminim sürdüğüm an kaşıntı başladı yıkadım ama hala geçmedi maalesef
Kardelenkardi Pnr_KMRC1 hayır bi çözüm bulamadım bir kaç gün kaşıntısı devam etti kullanmayı bıraktım geçti ben ondan olduğunu düşünüyorum minik minik kırmızı noktacıklar oldu sadece karın çevresinde
Pnr_KMRC1 Kardelenkardi evet benimde minik minik noktalar ve kaşıntı var bende kullanmiyim o zaman inş geçer ya mahvetti beni kaşıntı
Kardelenkardi Pnr_KMRC1 İnşallah canım kaşıntı maalesef ki illet bişey ya tez zaman da düzelirsin umarım 😘