Nazlicangrhn-3009 Rabia_53 37.haftanin sonundayim bende gören ⅚ aylık mi fiye soruyor iç karın geniş olduğu zaman dışardan çok büyüme olmuyormuş doktorum öyle demisti
Nazli-61 Rabia_53 merhaba bişey sormak istiyorum bende Şuan 32. Haftamdayım ama bebek hareketleri önceden yatınca mesela 3-4 kere kuvvetli vururdu ama akşam biraz hareket etti bugünden beride sadece hafif böyle ayağını veya kafasını dayıyor geçiyor sürekli aktif hareket yok sizinde böyle oldu mu
Rabia_53 Nazli-61 bazen daha hareketsiz oluyo oda pozisyonundan dolayi kuzum cunku dondugunu anliyorum ozaman azaliyo hareketi ters donuyodur 😊
Delidoluuu Rabia_53 35 hafta oldum ama karnım küçük doktor ultrasonda baktı bebek 2500 kg dedi karnına bakınca daha ufak bekliyordum dedi ama gayet iyiymiş çok şükür
AsyaveAnnesiii Rabia_53 bende 32+5 im kimse inanmıyor 8 aylık hamile olduğuma minik bi göbeğim var son ay bi anda büyüyecek sanırım 😅
Eceecim Rabia_53 ben ☺️ Başından beri sadece alt karnım büyüdü. İçinde nerdeyse 2 kilo çocuk var ultrasonda görmesem inanmam ☺️ Hareketlerim kısıtlanmadı hiç de çatlamadım. Bence daha iyi küçük olması sevinelim 😇☺️
Momsy410 Rabia_53 ben de 32. Haftadayim cok buyuk degil ama disardan goren anlar hamile oldugumu. Zayif oldugum icin sanirim cabuk cikti karnim
MeltemEA Bende 32 haftalığım karnım bayağı büyük,çok zorlanıyorum.Çorap bile giymek zor oluyor yatmayı kalkmayı saymıyorum bile.Bebeklerimiz sağlıklı olsunda önemli değil tabi gerisi.Ama küçük karın avantaj bence daha rahat hareket edebilir az çatlarsınız.
Nazli-61 Rabia_53 ay çok sağol canım ama benim akşamdan beri diyorum çok hafif arada çok nadir böyle tam vuruyo sonra bir süre bişey yok tedirgin oldum acile gitmek istemiyorum normal mi bilemiyorum 🤷🏻♀️
9ay10gun Rabia_53 ilk gnebelikte benimde karnım yok gibiydi çıkmamıştı :) ikincide davul gibi oldum :) karın kaslariyla falanda ilgili ikincide genişliyor karın daga çok çıkıyor sanirim