Ahsenbk Regl olacakmış gibi kasık ağrısı neden olur? İkizlerimi bekliyorum doktor 38. Haftaya gün verdi. Erken doğurmak istemiyorum. Bu ağrıyı yaşadıktan kaç gün sonra doğum yaptınız acaba?
Likayolcusu Ahsenbk kaç kilolar şuan ve ciğer geliştirici ipne vuruldunuz mu baya iyi ilerlemişsiniz maşallah benimde ikiz gebelik çok heyecanla bekliyorum 18 haftalığız biz
asyagibi Ahsenbk Ay gün sancısı derler ona yavrum doğumun yaklaştığını gösterir vücudunuz kendisini hazırlıyor, siz herşeye hazırlıklı olun gene de
balkizinbebegii Ahsenbk benimde ağrılarım başladı daha 34+5 im. Çok erken inşallah yalancı sancılardır 🥺
Azra41 Ahsenbk kasik ağrısı çok normal büyüdükçe alanlari daralıyor ve assagi iniyorlar birde ikiz gebelik sizin masaallah suphanallah güzel ilerlemissiniz ben tek gebelikte 36+1 de sezeryan olmuştum.
Gebeyimbengebe Tek gebelik oldugu halde ayni durumdaym ki sizin ki Ikizmis.artik sigamiyorlar ve yalanci sancilar ile vucut doguma hazirliyormus kendini
Ahsenbk Likayolcusu tam 36. Haftadaki kontrolde 2700dü ikisi de. Her şey yolunda olunca doktor haftaya tekrar çağırdı nasipse 38de sezeryan için gün verecek
Erennurasl Maşallah canım baya ilerlemişsin bence korkma ❤️❤️ doktorunla görüşmelisin ağrılar sıklaşınca
Likayolcusu Ahsenbk sağlıkla gelsinler ben normal doğum istiyorum bi sorun olmaz sa normal olucak inşallah
Ahsenbk balkizinbebegii arada sırada olması normal vücut kendini doğuma hazırlıyor anladığım kadarıyla☺️