husnatskn Sağlıklı olması önceliğim 🙏🏻 ama ister istemez kilosunu doktor söyleyince kafaya takıyorum. İlk gebeliğim doktor bu haftalarda bu kilo normal diyor ama acaba mi diye düşünmüyorum değil yine 🙈 25+4 855 gram sizce nasıl
tugcee0 husnatskn 25+2 de 500 gr çıktı bizimki doktor iyi dedi ama ben üzüldüm az olduğu için sizinki gayet iyi bence
Mihsu husnatskn yani doktorun normal dediği hiç bir şeye kronik ya da hastalık dediği şeyler hariç ( başka doktorlardan fikir almak amaçlı ) kafa takmıyorum. ilk son gebelik ne fark eder ki bence artık kilo konusu yeterince bunalttı insanları diye düşünüyorum 🤨
uraz_ve_annesi- husnatskn yıllarca okumuş doktorun lafına güvenmemek saçma değil mi sencede doktor normal diyorsa doktor olmayanların lafı seni ne rahatlarsın nede huzursuz etsin önemli olan doktor olmalı
2022bebeki Mihsu Hemfikirim ve ultrason yanıltıyor 3.600 denen Bebegim 4 kilo dogdu ama doğar dogmaz enfeksiyondan 1 hafta kuvezde kaldi kokusunu bile maskeyle girdim içime cekemedim🥺 Allah kimseye yaşatmasın kilo sadece bir sayı mühim olan sağlık gerisi boş
Mucizebebek2 husnatskn normal bence bende 26+5 de gittim 1.120 olmuş kilosu önden gidiyor dedi doktorum sizinki tam bence