Fyztfkc Arkadaşlar, burada yeniydim, 10 haftalık gebe olduğumu düşünüyordum. 3 hafta önce minik bebeğimin kalp atışlarını duymuştum, ama geç döllenme nedeniyle 7 haftalık değil de 6 hafta 3 günlük olarak görüldü muayenede. Dünkü kontrolünde ise bebeğin son muayeneden 1-2 gün sonra kalbinin durduğu, hala 5.6 mm boyunda ve 6 hafta 3 günlük göründüğü söylendi. 3 haftadır ölmüş bebeğimi karnımda taşıyor, seviyor, konuşup ailesini anlatıyormuşum. Allah beni aileme bağışlamış, 3-4 gün sonra bu durum anneyi zehirlemeye başlarmış çünkü ama ben 3 hafta boyunca hayatta kalabilmişim vs vs.. 20 günlükken toprağa verdiğim oğlumdan sonra 6 haftalıkken karnımda hayata veda eden minik bebeğime de veda etmek zorunda kaldım. Bazılarınız sohbet ettik, postlarınıza cevap verdim vs. Haklarınızı helal edin, bebeklerine iyi bakın, kendinizi yormayın ve stresten uzak durun. Saygılarımla, Feyza Pamukkale Tüfekçi. (uzun oldu kusura bakmayın) 😢
Zeynep38 Fyztfkc Canım çok geçmiş olsun..Bende bebeğimi kaybettim acını anlıyorum Rabbim büyük ve herşeyde bi hayır vardır...Şükür ki hayattasın ve umudun var birdaha olur bebek Allah'a dua et bol bol..
Mutlulugum Canim basin sagolsun cok cok uzuldum yasadigin seyin tarifi yok. Aman sana bir sey olmamis allah seni korumus canim. Hayirlisi insallah tekrardan o guzel duyguyu yasatir allahim sana. 20 gunluk bebegim yazmissin, o nasil öldu peki? Hastamiydi? Cok cok gecmis olsun. Allahim yardimcin olsun. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Fyztfkc Mutlulugum 21 haftalık gebeyken kalp rahatsızlığı olduğu fark edildi ayrıntılı ultrasonda, perinatoloji de takip edildi doğar doğmaz da yoğun bakıma alındı, ama 20 gün dayanabildi minik bedeni 😢
Sebahat42 Rabbım o acıları tekrar yasatmasın inş.tez zamanda hayırlısıyla bı bebek sahıbı olursun cnm cok gecmıl olsun
tugceeebayarrr İçim sızladı.. Rabbim seni korumuş, Başın sağolsun umarım tez vakitte seninde bebeğin olur. Sana üzülme diyemem elbette berbat durumdasındır ama, en azından Allah’ın sevdiği kulusun onu anlamış oldun. Yüce Rabbim aldığı gibi vermesini de bilir. Şükret arkadaşım 🙏 Dualarım seninle.
Cannur Fyztfkc 3 hafta oyle kalması seni zehirlememesi büyük bi sans senin icin.. Cok gecmis olsun basın sagolsun canım umarım Allah gönlüne gore verir
NevinCeynakli Fyztfkc çok geçmiş olsun canım tekrar yaşatmasın rabbim inşllah sağlıkla tez vakitte hayırlı haber alıp sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah🙏
Haticeozturk Fyztfkc Allhim.sabir versin onlad.diger dünyada şefaatçi olcak sana canim.insallh rabbim.hayirli zamnda sağlıklı.sihahtli mutlu bir hamilelik uzun.omurlu bebek nasip eder sana
Arzuayaz Fyztfkc Oglumu 39+4 te kucağıma aldım ☺️ uygulamaya gore diyelm 😄 evet sancilarm oluyor benimde bende erken gelcekms gibi hissedyrm hep