Minikmucizemizadematlas Hc4716 ben trendyoldan sipariş verdim hemen kargoya veriliyor ve elinize ulaşıyor
gozderdal16 Hc4716 canım kanalboyunda misli manavda var internettte numarası var arayıp sorabilirsiniz isterseniz
Betus123 2aslan_annesi07 daha güzel bir uslüple uyarsanız keşke kızı 😒 Şöyle denmiyor mu burdkilerin canı çekebilir başlığı değiştirseniz güzel olur Soru ? Ekiyle sormanız çok itici 🙄
2aslan_annesi07 Betus123 hanımefendi burda 4 veya 5. Uyarım olabilir her gördüğümde uyarmaktan bıktım biraz dusunceli davranılmalı herkesin alma imkanı yok mevsimi de değil pahalı bı ürün gördüm artık aklıma takıldı uslubta hata görmüyorum.
Hc4716 2aslan_annesi07 nasıl degıstırcem yenıyım nasıl post açılır bılmedıgıöden bılemedım kusura bakma
Nurteke Minikmucizemizadematlas yaa gerçekten mi Trendyol market den mi normal alışveriş den mi nasildi gelenelr
Minikmucizemizadematlas Nurteke normal trendyoldan sipariş verdim ama ben bi önceki hamileliğimde de ordan almıştım yaz eriği gibi değil kesinlikle ama insan işte canı isteyince yiyiyor idare eder
Nurteke Minikmucizemizadematlas ya sanki ne görsem canim cekicek gibi tv da bisey goruyorum hemen sanki istiyor
Hc4716 Tinkiminki6 ben buldum size nasıl getıreyım a 101 var burda Yıldırım beledısenın yanındamı parkın karşında evet bulduk erıgı tahta kalede vardı esım aldı