tucemsi Humannrle senden sonra kuzum 30 u sondu benim. Bugün itibariyle 15 gün var yeni adetime bakalım ne olacak yani benim rahat 20 günüm var 🤦🏻♀️
Humannrle tucemsi benim 20 ama nasıl olacak ki en geç 23 de olmak gerekir o zamana da olursa eğer döllenme gerçekleşirmi acep
Betbet98 tucemsi hahahaha gerçekten pik yaptık ve çatladııkkk😂🥵 inşallah minik şeyler katılır hayatımıza kuzummm🥰🥹
tucemsi Betbet98 öyle deme diyeceğim de kuzum ben de tam böyle hayal ediyorum zihnimde sonra diyorum ki unut unut kurma hayal olmayacak büyük ihtimalle diyip kendimi geri çekiyorum:(
Humannrle Betbet98 sanırım hepimiz ayniyiz 🙄 bende üst üste 3 gün yumurtlamayı değerlendirince sanki sperm hem azaldı hem kaliteli değil tutmayacak gibj
incikupelikiz Ask12 dünkü testini görmedim canım ama onda pik gördüysen bu çatlamış gibi duruyor. Benimde dün çatlama oldu kasıklarımda hafif bir ağrı vardı bütün gün
Ask12 incikupelikiz dün kesin yumurtlamaydı benimde şimdiye kadar çok oldu ağrım ama şimdi hafifledi sanırım sabah çatlama oldu gerçekten