tucemsi 1ciftyesilgoz ben senin 10.gün pozitifini görüncr yaptım ama yaptığım gün benim 8.günmüş negatif çıkmıştı 😅
1ciftyesilgoz tucemsi en erken 10. Gün çıkıyor kuzum o da erken gebelik testinde kaset testte imkanı yok çıkması çok zor 😂 hadi inş ne zaman test alıp yapacaksın ?
tucemsi 1ciftyesilgoz ama sanırım 10.günde yaptım kuzu çıkmadı 🥲 hatta üzüldüm sonra da dedim ki ama sonuçta 14,17 gün diyorlar. Aldım test napsam yarın sabah mı yapsam akşam mı?
1ciftyesilgoz tucemsi eğer 10. Gündeysen etken gebelik testinde ancak çıkar dediğim gibi canım. Kaset test ise en erken 11. Günde hayali çıkar . Tabi bu kişisel de bi olay ama araştırmalarına göre de çoğunluk bu günlerde öğreniyor .
tucemsi 1ciftyesilgoz hadi ya anladım kuzum. Aldım test yapxam ama inşallah çıkar bakalım belki çıkmayadabilir
tucemsi Kızlar dayanamadım yaptım bugün 12.gün Ama çıkmadı maalesef silik bile çıkmadı… 😥 Test bilmediğim bir marka ama olsa bile çıkardı demek ki yok ama belirtiler🤦🏻♀️
1ciftyesilgoz tucemsi erken gebelik testi dimi canım😳 muhtemelen çıkardı yüksek ihtimalle bugün.. olsun üzülmek yok olacak bir gün Allahın izniyle..
tucemsi 1ciftyesilgoz evet canim erken gebelik olsa çıkardı herhalde diyorum çünkü erken gebelik ya bugün 12.gün ama 14 ya da 17.ci gün olunca yapsam değişir mi ki sonuç değişmez herhalde
tucemsi 1ciftyesilgoz evrt kuzum okudum öyle yorumları çok varmış aslında yapıp hep negatif görüp regli bi hafta geçtikten sonra da poztife dönen varmış
tucemsi Betbet98 çıkmaz kuzum ya belki de adet olacağım onun belirtileri bunlar bekleyeyim regli olmayı en iyisi. Çünkü silik bir çizgi bile yok🤦🏻♀️
tucemsi 1ciftyesilgoz inşallah canım benim birkaç gün ovülasyon yapayım acaba iki kere mi yumurtluyorum ne oluyor onu göreyim eğer koyulaşmazsa ve adette olmazsam kan testi veririm en kötü
tucemsi 1ciftyesilgoz belki ama yumurtladım da kuzum çokta belirgindi ama belki bidahadır bakalım kısmet aslına bakarsak yumurtlama gibi kıpkırmızı da değil ama
Humannrle tucemsi hayır kuzum benim ki çok Silikti senin ki tam belli bende artık gebelik testi yapmalısın 🥰
tucemsi Humannrle yaptım yaptım bebeğim yukarıda attım ama negatif geç yumurtlama oldu geç çatlama oldu ya son ümit diyorum ki belki geç döllenmedir…