tucemsi Mesela googleda gezerken böyle girdiler okudum tabii google herkes yazabiliyor da bu kadar erkeni de saçma değil mi? 
Betbet98 Humannrle kuzum erken gebelik testinde adetten beş gün önce sonuç veriyor ama . Sen bence durma kan ver iyi bile bekledin
Meltemkan tucemsi Hadi bakalım hayırlısı olsun canlı spermler varsa eğer 3 gün canlı kalıyor insallah müjdeli haberi alırsınız 🤲
Humannrle Betbet98 ne işti arkadaş 🙄 akşam eşimin tarafından bir gelinin ikizlere hamile olduğunu duydum onun adına çok sevindim kendi her ne kadar üzülsede ama ben ve benim gibi isteyen herkes adına çok üzüldüm inşallah birgün bizlere de nasip olur
tucemsi Betbet98 evet evet canim benim ama hani kan alırken ya da doktorlar soruyorlar ya genelde gebelik var mı vs diye e o zaman ihtimal olabilir demek gerekiyor ya :) ondan tedirgin oldum
Betbet98 tucemsi evet kuzum sorarlar genelde acilde falan daha cok sorarlar :) sen gebelik şüphem var kan alır mısınız de . Nasılsa alıyorlar bir de annen bebek düşündüğünü biliyor mu
Betbet98 Humannrle yaaa kıyamam 😥😥 bende eşimin kuzeni hamile olunca öyle sevindim ki ama bir o kdar da ağladım😢
tucemsi Betbet98 hayır kuzum onlar hep böyle istediklerinin mesajını veriyor ama biz hiçbir şey belli etmedik. Çünkü bu sefer psikolojik olarak baskıdaymış gibi hissedeceğim olmazsa olmadığını söylerken üzüleceğimi düşündüğüm içib hiç bahsetmedim
tucemsi Humannrle yaaaa:( üzüldüm. Ben de sanki regli olacağım ya tatlı istiyor canım korkuyorum… kendimi şu an aşırı regliye şartlamış gibiyim. Kuzum olsun üzülme öyle yataklara da kapanma lütfen. Sağlıklısın çok şükür demek ki vakti zamanı gelmedi…