tucemsi Betbet98 kuzum kim bilir belki de olabilir. O zaman bu ay doktora gitme bencr. Bir gebenin günlüğünden al onu bir dene önce. Ben de innovitayı inceledim epey onun içinde kötü yorumlar yok aslında o yüzden ben de ona bi güvendim işin açıkcası. Çünkü sahibi olan kadın instagramdan aşırı yardımcı oluyor beni çok güzel yönlendirdi
Betbet98 tucemsi kuzum elimde de mevcut övülasyon testim var 15 tane kesin. Bilmiyorum hepsi aynı mı yoksa düşündüğüm gibi mi. Bir yanımda amaaan yine olmayacak diyor
tucemsi İlk defa kızlar bu gece rüyamda gebeliğe dair bir şey gördüm. Elimde ucu pembr kapaklı bir test yaptım ve çift çizgi çıktı. Çok şaşkındım. Ve bizdd Eylül ayından beri istiyoruz ama ilk defa böyle bir rüya gördüm🤷🏻♀️
Humannrle tucemsi ben şu aralar her gece görüyorum Canım 🥺 Seninki çıkar inşallah sen çok güzel değerlendirdin pes etmedin ya olacak bence
tucemsi Bir de kızlarım ya göğüs hassasiyeti oluyormuş gebelikte belirti olarak ama benim göğüs uçlarımda renk iyice belirginleşti o koyuluk büyümüş ve daha şiş çok tuhaf anlamlandıramadım ama sıfır acı
Humannrle tucemsi her adet öncesi oluyor muydu ilk defa mı oldu yoksa camım inşallah minikten minikten belirtilerin başlar 😍
tucemsi Humannrle kuzum bilemedim ki ilk defa gördüm eşime anlattım hemen ama kendimi o psikolojiye asla sokmak istemiyorum sonra üzülmemek adına
tucemsi Humannrle yok kuzum olmazdı sadece dokununca hafif bir ağrı olurdu. Ama hiç belirtim yok ya dün çok şiddetli bacaklarom ağrıdı ama yorgunluktan olabilir. Zaten çatlama salı günü başladı ya daha erkendir belirti için 🤔
Meltemkan tucemsi şimdi t çizgisi ve diğer çizgi aynı koyulukta ise yumurtlama olur yumurtlamadan sonra bir diğer çizginin rengi açık renge döndüğünde çatlamadır
Meltemkan Betbet98 Ask12 adetiniz bittiği günden itibaren bu testleri yapmanız lazım bu atmış olduğunuz resimde yumurtlama görünmüyor zaten her kadın her ay yumurtlamaz. O yüzden diğer aya tekrar deneyin ve yumurtlama masajını yapabilirsiniz.
Ask12 Meltemkan yok ben 13 ünde yumurtlamayı gördüm zaten canım hani diyorlarya gebeliktede ovulasyon koyulaşırmış oyüzden yaptım acaba tekrardan koyulaşma mı var diye 2 gün kaldı adetime bugün 12. Günüm
Meltemkan oozgenur 22 şubatta çatlama olmuş önemli olan zaten sperm canlı ise vajinada 3 gün kalıyor yeterki spermler canlı olsun
tucemsi Meltemkan pazartesiyi değerlendirdik canım. O kırmızılıktan sonra yani pazartesiden sonra çarşamba akşamı testte çatlama gördüm. Öncesinde de perşembe dolu cuma boş cumartesi dolu pazar boş ptesi salı çarşamba dolu olacak şekilde değerlendirdim. Yine bu geçtiğimiz perşembe cuma boş geçti. Ama pazartesiyi değerlendirdim bir de çatlamanın olduğu günü
Meltemkan tucemsi Hadi bakalım hayırlısı olsun canlı spermler varsa eğer 3 gün canlı kalıyor insallah müjdeli haberi alırsınız 🤲