tucemsi Betbet98 bugünü de değerlendirip bıraksam mı dedim ama testin sahibi sayfada yarında Ovülasyon yap bi bakalım dedi ondan bugünü değerlendireyim duruma göre de yarına bakayım dem
arirangg tucemsi Evet canım. Normalde benim yumurtlamam 1 gün sürüyor ona rağmen 3 gün üst üste değerlendirdim. Senin yumurtlaman uzun sürdüğü için mutlaka değerlendir bir iki gün daha
tucemsi arirangg ay tamam kuzum. Biraz daha yola devam o zaman. Cumaya kadar devam o halde 🤦🏻♀️😂 sonra bugünden itibaren 14 ya da 17 gün saymaya başlarım tabii regli olmazsam🤦🏻♀️
oozgenur tucemsi Bir gun yumurtlama ertesi gun catlama bende tek gunde tutarmi acaba diye dusunuyorum canim keske 2 gun yumurtlama olsaydı
tucemsi oozgenur canim benim öyle düşünme. Çünkü herkesin çok farklı yukarıda başka bir arkadaşta yazdı bak onun da tek günmüş. Benim yumurtlamam oluyor da çatlama zor oluyor ben de reglilerim de ağrılı normaldr. O yüzden bu ay ilaç kullanmaya başladım. O yüzden benim o kadar uzun sürdü. İnan uzun sürmesi de zor hem çatlama olacak mı diye düşünüyorsun hemdr fiziksel anlamda yoruluyorsun. Açıkcası brn okulda çalışıyorum akşamları eve pert geliyorum. :) çoook zor geliyor. Eşim de işinden dolayı haftada bir şehir dışında bu ay depremden dolayı iptal diye daha esnekti çalışma zamanları ondan elimizdrn geldiğincr değerlendirdik
Meltemkan oozgenur 22 şubatta çatlama olmuş önemli olan zaten sperm canlı ise vajinada 3 gün kalıyor yeterki spermler canlı olsun
oozgenur tucemsi bende esimin isinden dolayi gece yarisindan sonra degerlendirebiliyorum artik 3 gun degerlendirmwye çalışacağım bende canim insallah hepimiz icin hayirli olur bu ay 🙏🙏 rabbim kucagimizi doldurur
Humannrle Betbet98 benim ultrasonda da kanlarımda da hormonlarimda hiç bir sıkıntı çıkmadı doktor sadece süreci hızlandırmak için ilaç tedavisine başladı ekstra sans olarak düşün demişti canik bi görüş doktorlar başla bence kaybedecek birşeyin yok sonuçta
Betbet98 Humannrle kuzum benimde aynı kanlarım ve usg de bişey cıkmadı, peki sen kaç ay sonunda doktora gittin kuzum bir yılı geçmeden doktorlar pek ciddiye almıyormuş ya,
Betbet98 Humannrle bende öyle yapsam diye düşündüm de korktum sonra 🙈 acaba öyle mi yapsam, bir sene oldu deyince neler yapıyor
tucemsi Betbet98 her doktorun çok farklı ya sistemleri belli ki benimki mesela klomen verdiği halde çağırmadı takibe. İğneye geçersek dedi. Bu arada bugünde teste devam ettim silikleştiğinden emin olmak için bugünde silik çok şükür ama şimdi iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum….
Betbet98 tucemsi acaba ben de mesela bir sene oldu desem doktor bana da ekstra bir ilaç tedavisine başlar mı bunu merak ediyorum , usgde sorun yoktu mesela kist falan cok şükür ama, yumurtaları da görmüştü ama diyorum bir sorun yoksa neden aylardır olmuyor
tucemsi Betbet98 kuzum evet işte olmayınca insan acaba mı diyor haliyle. Eşinde vs de bir problem rahatsızlık yok değil mi?
tucemsi Betbet98 biz de eşim için hiç gitmedik kuzum. Biraz daha bekleyelim bakalım şu psikolojiden kurtulsak belki de olur ama…
Betbet98 tucemsi ben artık o psikolojiden nasıl çıkılır bilmiyorum gerçekten psikolojim bozuldu. Umudum çok ama hiçte umudum yok sanki hiç bi zaman olmayacak..
tucemsi Kızlarım bir şey soracağım. Bugünü değerlendirmeye artık hem psikolojik olarak gücüm yok hem takatim yok:) hem iş hem gün aşırı böyle artık beni yere serdi. Bugünü es geçiyoruz. Dünü değerlendirmiştim yeterli olur mu acaba? Çünkü bugün olsa eğer zorlama ve Görev gibi olacaktı o yüzden istemedim ama içimde huzursuz ya olmazsa diye… @Betbet98 @arirangg @Humannrle @kayrannesi @Patito__
Betbet98 tucemsi kuzum bence yeterli zaten dünle bugün arasında bir fark yok dünde silik yani dün çatlamış zaten.
Humannrle tucemsi bence dünle bugün arasında fark yok canım zaten görev gibi görünce ne sen ne esin zevk almıyor demi komik ve işkence gibi geliyor nasıl davranacağını şaşırıyor insan ben 3 gün yumurtlama değerlendirdim çatlatmayi degerlendirmezsrniz de olur demişti satın aldığım yer ama bu ay ovulasyonum tekrar olsam da başlasam biran önce