tucemsi Evet evet artık daha da yapmam kuzular, tamam diyorum eşime artık bitti 😂😂 He ben pik gününden itibaren saymadım. Bugünden saydım ama normalde de regli günüme iki hafta var zaten e benim bi de normalde de üç beş gün gecikiyor hep ben rahat bi ay bekliyim😂😂 @Betbet98 @Humannrle
tucemsi Humannrle kuzu işte bekle bakalım senin yine çok ya ama en azından yine bi on gün beklemiş olursun inşallah adet olmayız da çift çizgileri görürüz🥰🙏🏻💜
miniyo tucemsi Hatalı gösteriyor ben de kullandım aynı ay 3 kez yumurtlama gösterdi saçma sapan birşey Birgebeningünlüğü sayfasından çubuk test aldım kullandım ve ilk denememde başarılı oldu gerçekten %100 doğru en en memnun kalınan ürün zaten kendisi
tucemsi miniyo hadi ya ikinci kez aldım aynı yerden yine🤦🏻♀️ regli olursam bir gebenin günlüğünden alayım o zaman canım teşekkür ederim
Betbet98 tucemsi bende hep başka yerlerden aldım surelab en sonuncu ama olmazsa birgebeningğnlüğü aklımda :(
tucemsi Hahahaha hayır kendi kendime söz vereceğim kuzu hro yaparsamda tek çizgi gördükçe üzülürüm ondan yapmamayı düşünüyorum 🤔 🤦🏻♀️ @Humannrle Kuzu evet bir gebenin günlüğünden alalım bende bu ay olmazss öyle yapacağım ama kaset şeklinde alalım @Betbet98
tucemsi Betbet98 yok yok kuzu bozma moralini zaten ben de hep olumsuzu düşünürüm eğer olumlu olursa daha mutlu oluyorum her şeyde aynısını yapıyorum hatta eşim çok kızıyor öyle olunca. Ama en azından hevesim daha az kırılıyor. Şimdi de diypr ki hadi bakalım belki olacak şöyle böyle. Hayır diyorum olacakmış gibi davranma lütfen diye. Ama yine de bekleyelim güzellikler bizi gelip bulur 🙏🏻
Betbet98 tucemsi çok haklısın bende her ay hayal kırıklığına uğruyorum umudumu yitiriyorum elimden geleni yapıyorum çabalıyorum ama sonuç alamayınca üzülüyorum:( inşallah bulur kuzuö inşallah
Humannrle Tek çizgi görmekten hepimiz bıktık sıkıldık inşallah bu ay mujdeleniriz inşallah 🤲🥰😍 Betbet98 tucemsi
uzlet tucemsi Betbet98 Humannrle Arkadaşlar merhaba ben yeni sohbet açtım ama gören olmadı arama kısmından yumurta çatlaması ile ilgili yazınca bu sohbeti gördüm bana da yardımcı olmanız mümkün mü 4 gündür çift çizgi görüyorum ben bunu daha önce yaşadınız mı hiç normal mi ben normalde hep 2 gün çift çizgi gördükten sonra silikleşir çatlama olurdu
tucemsi Ay şu güzel günün hatrı için inşallah, can kızlar inşallah görürüz🙏🏻🙏🏻🙏🏻🫶🏻🫶🏻 @Betbet98 @Humannrle Kuzular ya dün ve önceki gün yapmıştım silikti bugün tekrar yapmama gerek car mı? Ya yine koyulaşırsa kaçırırsam diye korkuyorum belki diyorum test bozuktu falan kafayı yicem:))