Tubag1 Kızlar beneğin eşi aşağıda olanlar var mı nelere dikkat ediyorsunuz ve yukarı çıkma ihtimali var mı ??
Sozde Tubag1 tuvalet ve yemek yeme harici kalkmamıştım 15.haftam da aşağıdaydı 21 de yukarı çıkmıştı şuan 23
bademli_puding Tubag1 benim ilk gebeliğimde öyleydi canım çok fazla yorma kendini yüksek bi yere asla uzanmaya çalışma özellikle gün içinde olabildiğince sırt üstü ayaklarını hafif yukarı kaldırarak uzanmalısın yukarı çıkar inşallah benim 6.ayda çıkmıştı yukarı
Flowers18 Tubag1 ilk gebeliğimde yaşadım 20. Haftamda kanamayla ögrendim tuvalet ve yemek harici kalkmadım ama malesef yukarı çıkmadı benimki 38. Haftamla sezeryanla doğum yapmıştım çok şükür
atlasinannesi_ Sozde eşinin aşağıda olduğunu ultrasonda mı gördünüz yoksa herhangi bir belirti sonucunda mı öğrendiniz
bademli_puding Tubag1 inşallah canım ama dikkatli olman lazım dikkat etmezsen kanaman olur allah korusun
bademli_puding Tubag1 benimde olmuştu canım tecrübeliyim az çok o yüzden sakın yorma kendini mümkün olduğunca uzan
atlasinannesi_ Tubag1 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/6167019/2490471 Benim doğumun haziranda olacak daha var ama bunun krem renginin yetişkinler için olanını almıştım yazın giymek nasip olmadı altı kalın olduğu için çok rahat
Tubag1 atlasinannesi_ kasıklarımda ağrı oldu sonra 1-2 saat sonra wc gitti kahve rengi lekelenmeler başlamıştı progestron kullandım