Gozde1225 Gnc35 Temmuza kadar değişir bence genelde yılın ortasında da yapıyor hastaneler. Şuan güncel 14 bin sonrasını bilemiyorum bide sabitleme yapmıyorlar
Betulakarr S1_ ay iyi bari kuşum çok sevindim yaa hastane bakımından. Bosver hastaneyi de simdi iyi misin peki sen, bebisin nasıl? Bende haftaya ptesi gidicem bakalim daha nstye benim coook var bugun 25 haftalik olduk 😂
anie aycannblogu takipli hastaydım zaten canısı üç gün önce spinal sezaryen doğum yaptım 14bin ödedik
Ersagununannesi Esragol başkent üniversitesi zübeyde hanım uygulama ve araştırma merkezinde takipliyim. Bize de sezeryan 19.000 denildi normal 13.000
Haticenurx Aysu35 bende Merve hanıma gidiyorum kendisi çok tatlı ancak Ege yaşama 11 bin değer mi diye düşünmeden kendimi alamıyorum kafamda sürekli bir arayıştayım
Gozde1225 Haticenurx bende kendisini çok seviyorum ama asla etmez o yüzden egepolden devam ediyorum. En son eşim Merve hanım lütfen hastaneyi değiştirin dediğinde güldü ve herkesin son ana kadar ona gittiğini son anda malesef hastaneden dolayı değiştirdiklerini söyledi 🤦♀️