Esragol Kızlar doktorumu cok seviyorum ama doğuma 19 bin oldu bu sene dedi cok geldi lütfen bi yol gösterin sizin doğum ücretleriniz de bu sene için bu civarda mı eşime laf anlatamıyorum
ozlmm123 Esragol bende burda bekleyeyim ben ilkini özelde oldum sezeryan bu fiyatlar devam ederse devlette dusunuyorum
Esragol Elifmstf555 yılbaşından önce 10 bindi bizim doktor 19 olmuş neredeyse yüzde yüz zam yapmışlar 😞
Esragol Benimde temmuzda Tugceee95 benimde temmuzda doğumum o zamana ne olur belli de değil diyor gerçekten gereksiz mi olur o kadar ücret yoksa gerekli mi çocuğum için asla kaçınmam ama ücretler çok uçuk 😔
Mrsyesil94 Aysu35 bizim haftamız bile aynı sanırım 28 haftalık olduk biz adım da nilsu tesadüfe şok oldum 😀
Nurrr35 Bende egepol takipliyim yılbaşından önce 7800 ken 14 bin küsür olmuş doğumum nisanda tabi daha artmazsa
Tugceee95 Esragol evet asırı yuksek ama içinde bırsuru sey vardı fotorfcısı oda suslemesi vesaire felan oyle dsunursek normal gibi
canss_96 Esragol bende çiğlide de oturuyorum hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende doktor araştırması yapıyorum da gebelik istiyorum takipli bi doktorum var şuan ama başka bi doktorlasa görüşmek istiyorum açıcası
Esragol Elisa55 doktorumun özel kliniği var can da doğum yaptırıyor aslında canın kendi doktorlarına da sormak istiyorum
Esragol Betulakarr paket halinde sunuyorlarmış bebek tahlilleri yatış vb dahil olarak mı bu fiyatı söylediler
Esra_4589 Hastanelerin sendikalarla anlaşması olabiliyormus , indirim olabilir belki bir sorun, Manisa Salihli ye gidiyorum eşim bağlı olduğu sendikasina %10 indirim anlaşması varmış, sizde bir sorun isterseniz
Esragol canss_96 egekent 2 de Bahar Baykal’a gidiyorum doktorumu çok seviyorum çok ilgili bi kadın herşeyi titizlikle yapıyor
Birerkekbirkizannesi canss_96 2018’de oğlumu Can Hastanesinde doğurmuştum. Doktorum Cenk Güven’di. Sanırım hala orada. Çok sakin bir doktordur. Sorularınızı sabırla cevaplar. Tavsiye ederim. Şuan İstanbul’da yaşadığım için kendisine gidemiyorum. İzmir’de olsam yine orada doğum yapardım.☺️