ikizannesi1201 [silindi] yaaa çok sevindim kendimle aynı birilerini görünce☺️nasıl geçiyor ilk gebelik mi
[silindi] ikizannesi1201 evet ilk gebelik 🤭 İyi geçiyor çok şükür ara ara belirtiler olup kayboluyor mesela şuan bel ağrım var ☺️ sizin nasıl geçiyor ♥️🙏🏻
Makedonsko_devojce1213 Ado canım benm arada kasıklarım sızlıyor çok nadir de belim ağrıyor başka birşey yok canm herkesde farklı oluyor herhlde
Aysegul_3838 ayse_1960 bende Eylül annesiyim 9 + 1 deyiz iyi geçiyor ama alt tarafima baskim çok oluyor
ikizannesi1201 [silindi] benimde ilk. Aynen öyle ne tam mide bulantısı yasıyorum ne tam halsizlik yorgunluk yaşıyorum o kadar karışık ki🫠
Tuba00 Bende ayse_1960 9+4 deyiz ikizlerle benim bol bulantılı kusmalı ve bel ağrılı geçiyor zaman hiç geçmiyor sanki
Baahaarrr ayse_1960 Merhaba güzel Anneler, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻❤️ Biz yarın 11 Haftalık oluyoruz çook şükür 😍🤲🏻
ayse_1960 Tgcgkhn bende 10+1 olduk 1 ay sonraya verdi randevu cinsiyetini söylerim yüzde yetmiş dedi çok heyecanlıyım 🥰
ayse_1960 Tgcgkhn banada Martin onunda gel dedi eşimde kız istiyor ama sağlıklı olsunda fark etmez 🥰 yarında devlete gidicem