Kızlar sürekli yazıyorum bu gün 29+3 haftalık ikiz gebeyim. 3 gündür sürekli karın sertleşmesi yaşıyodum dün sabah kalktığımda iç çamaşırım ve taytım ıslaktı kokusuz bir şeydi sonra tekrar olmasını beklerken belimin ortasına ve kassığıma doğru sancı girmeye çıkmaya başladı korkup acile gittim anlattım durumu suyum gelmiş mi gelmemişmi diye bakmadılar. Altan muayene ettiler servikal uzunluğun 37 cm dedi açılman yok dedi idrar verdim nstye girdim 2 saat kaldım sancım orda da çıkmadı serum taktılar su yetmezliği için dedi sonra bütün sonuçlarımı gösterdim yalancı kasılman ve sancın var olabilir bunlar dedi idrarım da temizdi ama 2 saat sonra olucak sancının da yalancı sancı olduğuna karar veremeyiz dedi şuan yok ama 2 saat sonra belki açılman olur dedi eve geldik belimin ortasında yine ne yaparsam yapıyım sancı oldu ⅔ saat oldu sonra geçti zaten nasıl yattıysam bayılır gibi uyumuşum kalktım o sıvı akıntı devam ediyor kassığımda sancı var birde vajinamla bacak aramda ağrı var geçmiyo ne yapmam gerek nasıl anlarım bu sancıyı aklım almıyor