Baklava 27.haftanin icinde 905 gram di Musab'ım boyunuda soyledi ama laf arasinda unutttum ben.doguma yetismeye calisiyodu da doktor 😅 Kendine bakacagina yavrunada baksaydin ya biraz dedi şaka yapti ama dogru soyledi 😏 bizimki biraz zayif bakalim ilerde ne olur 😏 simdi 28.haftadayiz 😏
serapinci Baklava muz ceviz fındık ye canım süt ve yoğurdu da bol tüket kilo alır Allah’ın izniyle canım🙏🏻
Burcuuuuu İyi günler 30 haftalık oldum bugun dün ve bugun carpıntım var. Basım dönüyor hafif böyle bişey yasayan var mu acaba
Baklava serapinci findik cok yemistim😅 Yogurda her zman olmasa da yedim ama muz ceviz sut hic bana gore degil 😅 tiksinmistim onlardan ama bu ay bakicaz zorliycaz bakalim 😊 Rabbim hepimizin yavrusuna saglik versin 😍😍
serapinci Burcuuuuu hamilelikte biraz düşük olması lazım diye biliyorum ama genede doktorlar daha iyi bilir canım dinlen sen bolca
Baklava [bilinmeyen] artik bundan sonra alsin bi zahmet 😅 1 ay sonra gidince ins normal kiloya cikmis olur yoksa doktor beni yer 😅 Bizim kide zayif olsun napalim 😅 Rabbim saglik versin hepsine ins😍😍😍
Momofthemert Bende şimdi doktordan çıktım 30+0 bugun tam ve 1450 gram haftasıyla uyumlu dedi 3 günlük bir gerilik vardı ilk bebeğimden tecrübeliyim 2850 gram doğdu sonra hemen toparladı o yüzden kiloyu takmıyorum hiç herşeyin başı sağlık ☺️
gamzelianne16 Esra8861 bnmki 30 haftalıkken 2 kiloydu smdi 33 olduk artık yürüyemiyorum resmen belim çok agrıyo😢 biraz tombik olcak galba kızım 😕❤️