Öncelikle ulkemizin başı sagolsun..😔Deprem günü acil olarak doguma alındim..Hem sevincim hem hüznüm oldu..ciktigimda arkadaslarimin ailesi ile birlikte sehit oldugunu öğrendim cok aci..Bu hikayemi yazmayacaktim aslında ama benim başıma gelen sizin de basiniza gelmesin doktorunuzdan emin degilseniz lutfen benim gibi gec kalmadan değiştirin..Simdi soyle baslayayim 36.hafta hastane degisikligi ve doktor değişikliği yapmak zorunda kaldim o hafta bebegim 2777 gr di sonrasinda doktor hep nst ye cagirdi her hafta ama bebegime ultrason ile hic bakmadi..her hafta gittigimde sezeryan icin gun istedim erken dedi halbuki ikinci sezeryan ve iki dogum arasi sadece 9 ay di..boyle boyle 38 +3olduk..bana hala sezeryan gunu vermedi prensibine tukureyim son hafta ya kadar bekletiyormus ve uktrason muayenesi yapmadan😡😡 39.haftada nst ye tekrar gel o zaman sonraki hafta icin dogum planlariz dedi..Icim rahat degil bebegim nasil bilmiyorum..hqstanede iki doktor vardi biri izindeydi biride bu benim gittiğim..Neyse 39 .haftam doldu diger doktorun pazartesi ise baslayacagini ogrendim cok sevilen ve cok ovulen bir doktor..hastalarindan numarasini buldum durumumu anlattım yurt disinda oldugunu soyledi ben gelene kadar islemleri yapin dogum icin sekreterim ayarlama yapsin dedi..hemen islemleri hallettim 39+5 e gun verdiler ameliyat hanede boşluk yokmus…Neyse pzartesi gunu hem doktor ile ilk gorusme hemde muayene olacaktim..doktorum ultrason ile bakacakken senin karnin ne kadar buyuk bu bebek kac kilo dedi bilmiyorum dedim 3 haftadir bakilmadi..doktor beyden Allah razi olsun tahmin ettigim gibi bebek 4 kilonuk uzerinde ve artik mutlaka dogmasi lazim eve giderseniz gece gunduz bir sey olur normal dogum olmadigi icin hayati risk tasirsiniz bebek buyuk cunki dedi..Hemen ameliyat haneyi aradi acil hastam var ameliyata aliyorum dedi 10 dk icinde ameliyata alindim..Belden spinal igne vuruldu acıyı hissetmedim hic bacaklarima uyusukluk ve sicaklik geldi hemen ortuleri orttuler hazirliklar yapildi doktorum geldi bir test yapalim bakalim uyusmusmusun dedi ve ben coktan kestim sizi demekki anestezi guzel islemis dedi bir dk bile surmeden doktorum geliyor video istemisin dedi olur dedim ve vay pasa vay tosun diye pozitif doktorumun sesi ile bebegimin aglamasini duydum cok sukur🤲Bebegim 4270 gr dogdu..hemen temizleyip yanima getirdiler fotoğrafımızı çektiler..Hayatimda yasadigim en muhteşem andi😌😌 O kadar korkmustum ki spinal olmaktan hic de korkulacak gibi degilmis..benim onceki genel anestezi idi uyanirken ve sonrasinda daha zorluk cekmistim..anesteziden sonra dudagimda uyuşukluk oldugunu soyledim hemen anestezi doktoru igne yapti ..bulantim oldugunu soyledim igne yaptılar gecti..cekistime degilde sallanti gibi hissettim karnimdaki hareketliliği..Gayet guzel bir dogum du…takipli hastasi olmadigim halde bu kadar güzel ilgilenen dogum sonrasi 6 kez ziyarete gelen doktorumuz Kenan Karaca beyfendiye sukranlarimi sunuyorum…Dragos bezmi alem hastanesine gidecek olanlar beni ihmal edip 39+3 e kadar muayene etmeden bebegin kilosunu bilmeden 40 haftaya dogum planlayan da Selma Tunç dur..Az kalsın hem bebegim hemde kendim tehlikede olacaktik ..Rabbim iyi insanlara cikarsin yolumuzu isini seven insanlara..