yenibirannis Kizlar günaydın çok merak ettiğim bişe sorucam bebislerinizi uygulamada adet tarihinize Göre mi ayarladiniz usg de çıkana göre mi benim adet tarihime göre 5+3 usg göre 4+6 hangisine göre ayarlamam mantıklı siz neye göre ayarladiniz 😊
Ravza-yigit yenibirannis adet tarihine göre ayarlıyosun canım başlarda usg ile eşit olmuyo ama bi süre sonra bebiş geliştikçe eşitleniyo merak etme
keremalya1724 Canım daha çok yeni bebiş görülmemiştir henüz USG de bebiş görülünce Dr crl ölçümünden haftasını söyler eğer ki geç döllenme ise düzeltilmiş adet tarihi verir onu girersin bebisi görmeyi bekle şuan için 😊
keremalya1724 yenibirannis rica ederim canım benim de 6+6 da kalp atışı duyduk Dr 6+1 geç döllenme dedi sonra 13. Haftasında tekrar ölçüm yaptı haftasını yakalamış sat.i değişmeye gerek yok dedi yani çok değişken şuan için 12. Haftadan sonra tam belli olur haftası inşallah sağlıkla gelsin minik ❤️
yenibirannis keremalya1724 teşekkür ederim amin ins🤗 rabbim seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins kuzum🙏🤍
Yenibirii yenibirannis evet kuzum son adet tarihinin başladigi gün. Benim 6 ocakti sat. Onu girdigim zaman uygulamada 5+1 gösteriyor.
Yenibirii yenibirannis yok canim haftaya gitmeyi düsünüyorum. Biraz gelişsin istiorum belki kalp atisini da duyarim diye ona heveslendim🙈
Aycicegim6442 yenibirannis canim adetine göre ayarliosun hatta benim 32+5 iken usg de 34+5 cikti doktora sordum dogum icin hangisi dikkate aliniyor die oda adet tarihi dedi usg ilerde olmasi bebegin iri olabilecegini ifade edermis
yenibirannis Aycicegim6442 o zmn ben haftya 6+3 olcm hem bebisi hem kalp atışı duyabilme ihtimalim var yani 🤭
yenibirannis Yenibirii ne sabirliymissin vlla helal olsun bu benim 4. Gidisim olcak 🤭 kaç haftalık olcn pki