Cady Günaydın 🌸 şuna 22+3 teyim. 17. Haftam kadar hiç kilo almadım. 69 ile hamile kalmıştım şuan 74 kiloyum. 17. Haftadan sonra kilo artışı yaşamaya basladim. 5 kilo alarak hayatımda hiç gormedigim kiloya ulaştım acaba fazla mi diye düşünüyorum. Sizler kaçıncı haftadasin kaç kilo aldınız?
Seydo54 Cady 56 kiloyla hamile kaldim simdi 70 kiloyum 36 haftalik, 14 kilo aldim evdekiyle dr da ki baskül ayri tartiyo ben evdekini hesaba katiom çünkü moralim oyle yuksek tutuyom 🙈🤭
Asfdg Cady 65 le başladık 21+5 iz 69-70 arası gidip geliyorum üzülüyodm çok aldım diye ama herkes aşagı yukarı aynı almış normal o zaman 😂
Ozlemduman Cady 79,5la hamile kaldım şu an 31+4 haftalık hamileyim 84,5 olmuşum 5 kilo aldım doğuma kadar en fazla 10 kilo almayı hedefliyorum bakalım ilk gebeliğimde 22 kilo almıştım bu hamileliğimde kaçla gidicem doğuma bende merak ediyorum
Merve_F Bende 24.haftadayım. 65 ile başladım 4 kilo alarak 69 ile devam ediyorum. Başta düşündüğüm 75 ile doğuma girmekti ama zor heralde
Ecemsuakpolat_ Ben de 25+6 haftalığım 20. Haftaya kadar 3 kilo almıştım geçen salı günü kontrolde 67 kg çıktım 54 kiloyla hamile kalmıştım 🙈
Tdemirol Ben de 57 ile başladım ilk 4 ay hiç almadım bulantım da olmamasına rağmen ama sonra birden aldım şu an 31+1 de 68 kiloyum. +11 ile devam ediyorum.
Daisy0000 Cady Ben 49,5ile hamileliğe başladım.. 18.haftaya kadar 5kg aldım ,Suan 21 Haftalığım 56 kgyim. Ekmeği ve makarnayı kesme kararı aldım
Dilaraka Cady iyi mi kötü mü bilmiyorum ama 57 ile hamile kaldım 30. Haftadayım şuanda 65.400 çıkıyorum sabahları ama gün içinde hatta akşama doğru bu sayı değişiyor hangisini baz almalıyım bilemiyorum