catandgirlmom Ecemsuakpolat_ son 105 geri sayımı bekliyorum heyecanla, görüş günümüz bugün kızımı çok heyecanlıyım ❤️
Ecemsuakpolat_ catandgirlmom ne güzel görüş gününüz bizim geçen salı günüydü hegün göresi geliyor insanın ☺️
Opecert Son 102 gözüküyor bende de ogluşu göreceğiz bgün ayrıca şeker yüklemesi insallah bişey cıkmaz
Ecemsuakpolat_ Opecert ben yaptırmadım şeker yüklemesi doktorum da yaptır demedi sorun olurmu ki ? 🤷♀️
catandgirlmom Ecemsuakpolat_ yüzünü görebildiniz mi peki belki görürüz heyecanı ile randevu saatimi bekliyorumm
Opecert Ecemsuakpolat_ bizm 10 gün ilerden gidiyordu doktor bende kilolu hamile kalmıştm o sebeple istedi doktor diretince bişey diyemedk sonuc cıktı doktor yorumlamadı henüz sanıyorm sıkıntı yok dilerseniz bir konusm doktorunzla belki sizn şekermz hep düzgndü kan tahlillerinde ondan gerek duymadı beenm 2 hafta önce aclık 103 cıkmştı
Selcandnya Benimde son 97, şimdiden o kadar çok özlem var ki anlatamam 🙏🏻💜 tüm hamilelere hayırlı güzel ve kolay doğumlar diliyorum 💐
Mutlumumutlu Son 96 bizim de. Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah. Gitgide heyecanım artıyor 💫
Ecemsuakpolat_ catandgirlmom detaylı ultrasonda gördük 20. Hafta da geçen gün ki kontrolde yüzünğ elşyle kapatmıştı 🙈🥰
Ecemsuakpolat_ Opecert aslında arada böyle elim ayağım boşalıyor uzanıyorum biraz başım dönüyor ama biraz dinlenince geçiyor 🤷♀️
catandgirlmom Ecemsuakpolat_ detaylıda bizde görmüştük ama daha tam oluşmamıştı bugün resmen güzel bir yüz gördükk 😍😍 aşık oldumm… ❤️🌸 tabi bir elide yüzünün yanındaydı çok seviyorlar elleriyle yüzlerini kapatmayı