AAylinnnn Merhaba kızlar pzartesi günü sezeryanla doğumum var bugün test verdim pozitif çıktı ve hiçbir belirtim yok şaşkınım ve artık duymuyorumda dikkat bile etmiyorduk doğumlar hala ertleniyor mu başına gelen veya duyan varmı
Saree2 AAylinnnn ben yakin zamanda kovid atlattima testler dogru sonuc veriyor Benim hatta biraz agir gecti aslinda vakalar var herkes kendini grip filan saniyor
civcivim0 AAylinnnn merhaba sanırım ben de koronayım. Sezeryan olacaktım haftaya. Siz olabildiniz mi özel takipliyim yoksa ertelediler mi
BabyMinor Duymadım ama suan bende de korona belirtisi var tat koku yok diğer türlü doğurmama var 32 haftalığım ama inşallah geri gelir
AAylinnnn BabyMinor çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah bende hiç bir belirti yok sezeryan için yaptırdım test öylelikle öğrendik yoksa geçip gidecekmiş haberimiz olmuycakmış.çoğu insan grip aslında korona işte bi garip olaylar
AAylinnnn Saree2 evet bende sezeryan için test vermeseydim pozitif olduğum anlaşılmayacaktı bile çünkü bende en ufak hastalık grip nezle belirtisi bile yok ama ameliyatım ertelenmesi pazartesi olucam nasipse
AAylinnnn civcivim0 2 gün ertelendi canım 5.gün tekrarladım testi negatife döndü ertesi gün aldılar.aciliyet yoksa erteliyorlar 2 3 gün