Aysemiray Kizlar 31 haftaligim bugün sürekli devameden rahim kasılmalarim var agrili geciyor ne saga yata biliyorum nede sola yürürken bile rahatsizlik veriyor ne yapayim artik rahatsiz etmeye basladi acaba dogum kasilmasi mi ??
Yamanyaman Aysemiray olabilir canım bnde 34 +5 im banada arada vuruyo geçiyo çok rahatsızsan hastane git derim
Aysemiray Yamanyaman 2 haftada bir böyle oluyorum canim kac kere hastaneye gittim yatiim yapildi ama hastane de bi kere bile böyle olmadim neden se
Rose Aysemiray bence kafaniza takmayin gun icinde benimde surekli oluyor erken dogumla alakali bsy olsaydi rahim agzinda kisalma olurdu hic takma kafana dedi doktorum
Aysemiray Rose ben hastanede erken dogum tehditi yuzunden yatmistim simdi gitsem yine yatirirlar ama insallah gecer bakalim
Aysemiray Aysgeulburakk ya hic sorma hastaneye gelince bütün agrim sancim geciyor sanki bi saat once sancidan bayyilan ben degilmisim gibii 😁
Rose Aynen benimde kasilmam artti deyince nst ye baktilar hic kasilmam olmadi ama evde surekli oluyor
mrveodbs Ben de ayni şikayetle gittim doktora nts de ağrı çıkmadı ve dediginiz gibi doktorun yanına girince hiç bi şey kalmadi😀 bol su iç dinlen dedi bi de magnezyum yazdı. 30.haftadayim ben de