egesmommy Kızlar 26+6yız ama bu aralar özellikle uzandığımda sağa sola dönerken vajinam çok fazla sızlıyor daha önce yaşayan var mı ? Doktor kontrolüm bir hafta sonra onada sorucam ama en son kontrolümden sonra olmaya başladı
Seevda58 egesmommy evet aynısı bende de var canım ama dıkkat ettım ılıskıden sonra oluyor bende daha cok
CmreKsidar egesmommy 22-23 üncü haftamda başladı sağdan sola dönerken yataktan kalkarken koltuktan kalkarken resmen acıyor suan.31+6yım çok artmadı ama daha şiddetli benim doktorum normal demişti ama siz yine de sorun kendi doktorunuza
Beyzaaaaab egesmommy bende 29+3 ’üm. Bir aydan fazla süredir aynı ağrı acı bende de var. Bazen çok canım yanıyor
Lavinya1014 Evet canım normal korkma herkeste oluyo 36+4 üm o haftalardn beri ayağa kalktgmda yada sağdn sola dönerken hep ağrıyo
egesmommy Lavinya1014 ay çok sağol haftam biraz erken gibi geldi bana korktum o yüzden rahatladım şimdi
egesmommy Seevda58 bendehiç ilişkiden sonra olmadı oturup kalkarken yatakta sağ sol yaparken özellikle zaten zor dönüyorum birde canım acıyo bu yüzden 😂
Sug1 CmreKsidar benim de tam olarak öyle. 19. Haftamda başladı yatakta dönerken falan kasıklarımda da sızlama oluyor ayrıca. Sizin ne zaman hafiflemişti hatırlıyor musunuz?
egesmommy CmreKsidar benimde tam o haftalarda başladı bu aralar biraz daha arttı yinede soracağım doktoruma ama biraz rahatladım
Yeniiianneee Benımm de sızlama ve batma var 31+4 oldum vajina iç dudak bölgem de böyle bir iki tane danar oluşmuş mor bugün gördüm tedirgin oldum sizlerde böyle bir durum oldu mu