Fattma Hanımlar selamlar 21+5 haftalık hamileyim akşamları yemekten sonra karnım davul gibi geriliyo ve çatlıycak gibi oluyorum.( Az yada çok yemekle alakası yok bizzat az yiyip denedim yine oldu) Sizinde böyle şikayetleriniz varmı ben çok rahatsız kalıyorum.
Calasun Fattma ✋akşam 9aylık oluyo karnım sabah 7aylık😂şişkinlik var ama ne yapıyor diye takip etmiyorum artık çünkü su içsem oluyor kabızlık sorunuda var bende ama😞 şişince benimde çatloyomuş gibi oluyo krem sürüyorum bol bol💞
denizefe Fattma brn dun aksam nefes darlıgından oldum normalde aksam yemegı yemezdım dun yedım karnm oldu davul nefes dahı alamadm bır daha yemıcem 🙄
Fattma Calasun çok şükür benim tuvalet sıkıntım yok sabahta öğlende yemek yiyorum ama sadece akşam yiyince davul gibi anlayamadım 😂
Fattma denizefe Ya çorbada içsem karnım büyüyoda büyüyo 😏Çok zor bişeymiş ama akşam yemeğini yinede ihmal etme derim canım
Calasun Fattma doktoruna sor bi istersen icin rahat eder bizim sebeplerimiz belli😁 o yuzden alistim diyebilirim
denizefe Fattma ben aksam yemegını dort gb falan yıyorum aksam ck acıkırsam meyve yıyorm yemek yıyınce ck sısıyorum ya sanrm hazmedemıyor mıdem yemegı
Fattma Calasun denizefe Ben çalısıyorum canım 7 de evde oluyorum anca o saatten sonra yiyoruz haliyle yemeğide