Tubazeynepalin Kızlar depremi yaşadım çok korktum ve uzun yolculuk yaptım kayınpederim anjiyo oldu üzüldüm karnım sertleşti bebeğim hareket editor ama karnım sert erken doğum vs olur mu top gibi oldu karnım hala oynuyor içeride bi arkadaşım öyle dedi korktum 28 haftalığım
Nis Tubazeynepalin sennke aynı seyleri yasadım bgn doktora gittim 36 haftann icindeyim hep dogum yaklasmıs hem pskljk olarak etklendgm icin olabilirmis bacak aramı acamıyorum 5 gndr sert karnm
Nhlhmz11 Tubazeynepalin ben 34+3 teyim , depremin olduğundan beri sancılarım vardı, kasılmalarım çoktu. Doktor a gittim stres kasılması dedi, stresten uzak dur dedi.
annekuzusu_ Tubazeynepalin benimde karnım çok sert uzaninca sert değil ama ayağa kalktığım gibi sertleşiyor nedenini çözemedim inşallah erken doğum olmaz🥺
Tubazeynepalin Nis ay kıyamam ya bende sanırım öyleyim ama haftam küçük şimdi olmasın bebeğim çok küçük
Tubazeynepalin Nhlhmz11 inşallah düzelir ben korktum yanş erken doğum olabilir diye çünkü çok küçük bebeğim
Nhlhmz11 Tubazeynepalin Allah in izniyle bişe olmaz, dua et, bebeğimle sürekli konuş , anlat ona bak bu doğal bir afet diye , anlıyorlar , hissediyorlar . Sıkma canını .