Selinms Bu hafta bebegimin tekmelerini artik karnima baktigimda bile gordugumu farkettim sizde bu ne zaman baslamisti
Deletedmom_37 Selinms 28 de falan yavaş yavaş farketmeye başlamıştım ama kilodan ötürü de olabilir ben mesela balık etli biriydim o yüzden geç farkettim siz zayıfsanız erken olması normal
Bir_tirtilannesi Selinms 21+1 deyim bende kızımın hareketlerini hissediyorum bayağı dışardanda Bell oluyor artık
Selinms FatmaAselinAnnesi_60 ben hatta videoya cektim attigim herkesde gordu 🥰 kiloya bagli olarak degisiyordur diye dusunuyorum gorulme haftasi 🙏🏻
Kerimesayn FatmaAselinAnnesi_60 yok son haftalarda olmuyor ben 27 den beri net bir şekilde dışardan gördğm şuan 30 haftalık ve daha belirgin ama tabi kilo var ise 27 de görmeniz zor olabilr
Selinms beyzacmvrc kisiden kisiye degisiyor demekki ben goruyorum hatta videoya cektim attigim herkesde gordu 🥰
beyzacmvrc Selinms valla hiç dikkat etmedm bende sadece mesela bir taraf daha sis gibi geldi dün Bende dikkatli bakayım bi🐣
Mercimekminik Selinms oh maşallah ben de 23+4 teyim geçen hafta bile tekme attığında dışarıdan tekmenin tepkisini görüyorduk eşime de gösterdim hatta dedi ki baya bi yaramaz olacak sanırım diye şakalaştık 😍 ikinci hamileliğim bu arada
ozgegundogdu1903 Selinms bende o haftalarda dışardan gayet ne görüyordum kişiden kişiye değişebilir bu durum 🌸🙂
Mamacita1 Selinms Bende aynı şekilde 20+5ten itibaren dışarıdan hareketlerini görmeye başladım. Tekmeliyor mu yoksa hıçkırıyor mu bazen onu tam anlayamıyorum ama pıt pıt şeklinde atıyor resmen dışarıdan 🥹😍🥰🫶🏻
Busel Selinms ayak izi şeklinde degilde vurduğu yerin hareket ettiğini oynadığını görmek mümkün bende görüyorum 22den beri oynatıyor baya vurduğu yerleri😂