Ziynetdefne16 Kızlar adetime 10 gün var daha 28 günlük döngü , inanılmaz 2 gündür adet olacak gibi kasık ağrım var ve belim ağrıyor arada bir canımda sanki adet olacakmışım gibi sürekli tatlı birşey istiyor sizce hamilemiyim
mrvsrcn Ziynetdefne16 gebelik belirtileri için çok erken bir zaman iste merakımızdan herseyi ona yoruyoruz, gebeliğimi yeni öğrendim ama inanının sadece adet sancısından başka bisey olmadı o da arada yani
Beyza038 Ziynetdefne16 heveslendirmek istemem ama benim de 9 10 gün kala kaşık ağrım başlamıştı ondan şüphelenmiştim 5 gün kala ağrı kesici almak için test yaptim negatif çıktı sonra 3 gün fln vardı yine yaptim coook silik çizgi ile öğrenmiştim.
miniyo Ziynetdefne16 Yumurtlama döneminiz de olabilir her ay gününüz değişiyor çünkü . Ama siz yine de adet gününe 6 gün kala test yapınn
Ziynetdefne16 Cerennn1 sağol canım işte daha 10 gün var adetime böyle olmazdım ondan dolayı şüphelendim
Minik1Civciv Beyza038 bende aynı şekilde kasık ağrısı ve uyku vardı bugün gittim kan verdim 0.10 daha 9 gün var adetime sizce umutlanmalı mıyım yoksa bu ay tutmadı mı dersiniz
Beyza038 Minik1Civciv daha çok erken benim regl 2 gün geçince kan vermiştim onda bile 112 çıkmıştı değerim inşallah vardır sizdede bebiş😊
Hnfe_sltan0332 Minik1Civciv bekle cnm bende adete 1 hafta varken verdim 0.99 çıkmıştı adet günü 18 çıktı
Dolphin16 Ben ilk oğlumda adet günüm geçti kasıklarım belim aşırı ağrıdı bi hafta sonra test yaptım pozitif çıkmıştı. Aradan 6 sene sonra bu sene en son aralıkta adet olmuştum hatta bazı postlarda paylaştım ocakta adet görmedim hamileyim die düşündüm testler yaptım negatif çıktı 14 gün geçti dün adet oldum. Bende şimdi ikinciyi düşünüyorum ama adet günüm geçmeden test yapmadan hayatta anlamam 😀
Minik1Civciv Beyza038 inşallah canım bekliyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 3 kaybım var daha öncesinde
Beyza038 Minik1Civciv Rabbim hayırla nasıl etsin inşallah neden kayıpların oluyor ki ona gore tedavi uygulaniyormu
Minik1Civciv Beyza038 ilk bebeğimi 12 haftalıkken hasta olduğunu öğrendim kistik higroma ve hidrops vardı gitmediğim doktor hastane kalmadı. 16+5 e kadar dayanabildik git gide her yeri ödem toplamaya şişmeye başladı aynı şekilde bende de ödemler oluşmaya ve şişmeye başlamıştım en son beni zehiryeceklerini söyleyince sonlandırıldı normal doğum yaptım. İkinci düşük oldu. Kese gelişmedi. Üçüncü kalbi durdu. Genetik testler yapıldı. Temiz çıktı. İlk bebeğimde kromozom analizi yapıldı bir şey çıkmadı. Kalbinde yada diğer organlarında sıkıntı olduğu söylendi. Eşimde bende testler yaptık. Temiz çıktı. Rahim filmi çekildim en son. Oda temiz çıktı. Kan pıhtışma var bende artık iğne mi yetersiz geliyor bilmiyorum en son 6000 enox ve ecopirin kullanmıştım. Ona rağmen kalbi durdu. Patolojiye gitti oda temiz geldi.
Beyza038 Minik1Civciv Allah ım yardımcın olsun bir hamile olarak duamdasın insallah hamilesindir ve hayırla sağlıkla kucağına alırsın. Ben 5 gün kala test yapıp negatifi görünce üzülmüştüm olsa silik de olsa çıkardı demiştim. 2 gün gecikmeyle bile 112 cıktı değerim Allah dan umut kesilmez.
Minik1Civciv Hnfe_sltan0332 bekliyorum canım duanıza ihtiyacım var bana dua edin ne olur Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏼
Minik1Civciv Beyza038 yaa canım benim inşallah dediğin gibidir. Çok teşekkür ederim yüreğime ümit yeşerttin duanı eksik etme lütfen ❤️🙏🏼🌸 hamileler sağlıkla kavuşsun yavrularına bizlere de hayırlısıyla nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde ❤️🤲🏼🤲🏼
Minik1Civciv Beyza038 inşallah canım Allah razı olsun ama Tsh hormonu ilk defa 4.55 çıktı korkuyorum düşüğe sebep oluyormuş ve beyin gelişimi açısından yüksek olması sıkıntıymış 😔