ozgebyrkl Duyguuu488 32de 1950 gr demişti geride demedi ama bildiğim kadarıyla 2 hafta ileri geri olması normal
Bernnnaaaa Duyguuu488 ultrasona inanma canım bak bana doğumdan 2 gün önce 3 kilo dedi doğumda 3300gr doğdu 2 günde 300 gr alması imkansız ultrason yalnış ölçüyor 🙂
Mysmrt Duyguuu488 32+0 devlette 1700 ölçtü gelişim geriliği var dedi özele gittim 1940 gram çıkmıştı.
armi91 Bende bugün 32yi bitirdim. Banada 2 hafta geride dedi. Size herhangi bişey söyledi mi doktor? Bana suyu iyi, takip edicez sadece 3 hafta sonra gel, tansiyonunu iyi takip et dedi.
Duyguuu488 armi91 banada bi sıkıntı yok 2 hafta sonra gel hareketlerini ve tansiyonunu kontrol et sürekli dedi
Ada-Uras-Asya Duyguuu488 ewet geri biraz ama doktorunuzun dediği önemli 32 haftalık 2.200 gelmişti pazartesi gidicem 34+2 olacağım
mmiraclee 32+1 haftalıkken 2350 gr bugün 34+1 haftalıkken 2900 gr çıktı prensesim son haftalar daha çok alıyorlar 🤲
Hayalmi Duyguuu488 32+6 2500 bizede çok fazla dedi ama değişebiliyor dr cihaza göre kg. . Birde dr bir sıkıntı görmediyse çokta önemli değil 😊 hiç belli olmuyor birdahaki muayanede bir bakmışsınız öne geçmiş yada minyon bebek olabilir 🥰 benim ilk oğlum 2800 doğdu min yon bir bebekti ikinci oğlum 3700 doğdu beslenmem vs hep aynıydı değişebiliyor bebekten bebeğe 😊 sağlıkla gelsinler
Duyguuu488 2 hafta geriden geldiği için normal doğum tarihinden sonra mı doğar mesela doğum tarihi 1 nisan gösteriyor 14 nisanda mı doğar
Beybeybi Duyguuu488 benim suan 35 haftalik ve 30haftaliktan beri hic kilosuna bakmadi doktor bilmiyorum artik kac kiloda iki haftaya randevu verdi bakalim o zaman soyliyecekmi kilosunu rutin muayene yapiyor nts kan idrar kilo altan kontrol ediyo dedi hareketlimi evet dedim ama karindan ultrasona bakmiyor benim doktorum az bakiyor Yani 7hafta olucak randevume kadar kilosu kac bilmeden merakla bekliyorum