Minikmucizemiz_ Hamilelikte tavuk suyu içmek zararlı mı? Az önce içtim bi halsizlik çöktü basim aşırı ağrımaya başladı ağır mi geldi aceba
Mommy61 Minikmucizemiz_ aksine çok faydalıdır, kabızlığa bulantıya birebir gelir ve bebek için mükemmel bir besindir
Laleozkan_09 Minikmucizemiz_ tavuk suyu derken bulyon felan mı. Eğer normal tavuk suyuysa zarardan çok yararı olur. Doktorum bana bol bol tavuk çorbası iç derdi. Son gebelik dönemimde ağrılarım olurdu.
Babykalamar Minikmucizemiz_ ben bi kac aylik yapiyorum buzluga atiyorum. Genelde corbalarima katmak icin. 37 haftadir her ay 1-2 kere iceriz. Neden zararli olsun ki ama disarda felan ictiyseniz belki bozuk olabilir
Dilara_1 Ağır olduğu için tansiyonunu yükseltmiş olabilir ölçme imkanın varsa tansiyon şeker ölçümü yap canim
Babykalamar Minikmucizemiz_ belki cok yagli ve agir gelmistir direk suyunu icince canim. Corbalara felan kat daha hafif oluyor
Laleozkan_09 Minikmucizemiz_ tuz büyük ihtimalle tansiyonunuzu çıkarmış halsiz bırakmıştır. Mümkün olduğunca az tuzlu yemeğe çalışın