elifkorucu 7 haftalık hamileyim doktorum bazı testler vermişti yaptırdım Toxoplazma IgG, Toxoplazma IgM, Rubella IgG, Rubella IgM, CMV IgG, CMV IgM Bugün sonucu çıktı CMV IgG 94.7 pozitif çıktı. İnternette bazı şeyler okudum korktum açıkcası böyle çıkan var mı
Dilaraskara elifkorucu o testlerin pozitif çıkması senin vücudunun o virüse karşı direnci olduğunu gösteriyor. Hamileyken o virüsleri alırsan birşey olmayacağı anlamına geliyor . Bende ilk başta korkmuştum ama doktorum anlatınca rahatladım içini ferah tut
elifkorucu Dilaraskara Bazılarının pozitif olması iyiymiş ama yazdığım değerin pozitif olması internette okuduklarım üzerine kötü olduğunu anladım randevuma da daha var o yüzden korktum biraz sormak istedim
elifkorucu Gzmmm123 Evet canım bazı testler de vermişti onları sağlık ocağında yaptırabilirsin bunları yapmazlar dedi
Gzmmm123 elifkorucu bende yaptırıcam daha yaptırmadım özel de çok pahalı tutuyor ne kadara yaptırdın canım
ilknurakdogan1 elifkorucu nerede yaptırdınız testleri acaba öğrenebilir miyim haftaya benim de 7 hafta olacak
elifkorucu Aysegul-26 Özele gidiyorum şuan devlette randevu almadan veya kadın doğum doktoru görmeden de bu testleri yaptırabiliyor muyuz ? Eğer öyle bir kolaylık varsa özelde doktorun verdiği testleri gidip devlette yaptırabilirim
elifkorucu Gzmmm123 Devlette randevuyla uğraşmadan veya doktor görmeden direk testleri yaptırabiliyorsanız eğer devlette testlerinizi yaptırın. O kadar para vermenize gerek yok bence eğer öyle bişey varsa bundan sonraki testlerimi devlette yaptırır özele giderim sadece muayene ücreti veririm en azından
Aysegul-26 elifkorucu randevu almadan yapabileceğini sanmıyorum ben İstanbul da oturuyorum Başakşehir Çam sakura da yaptırdım kolay randevu bulabiliyorum oraya
Gzmmm123 elifkorucu malesef öyle olmuyor işte devletten kadın doğuma randevu alıp doktora görünmeniz gerekiyor
elifkorucu Gzmmm123 Randevu bulmak işkence gibi bulsan bile sürekli aynı doktora bulamıyorsun çok zor keşke öyle bir seçenek sunsalar bizlere