BAHAR25 Merhabalar migde bulantim var ve evime de giremiyorum burnuma değişik kokular geliyor,annemde yada kayinvalidem de kairken böyle bir sorunum olmuyor ama evime gireceğim zaman ilk kapının önüne geldiğimde mahvoluyorum. Oda spreyi skyorum o da çok ağır geliyor kokusu. Sizce ne yapabilirim,yada eve hoş migemi bulandirmayacak bir oda spreyi öneriniz var mı?
kizbebekannesii BAHAR25 bu konunun oda spreyiyle ilgisi yok canım hepimiz yaşadık. Kendi evinden tiksiniyorsun ama ben bi yere de gitmedim gerekirse burnumu tıkayıp yemek hazırladım bi bezle öyle idare ettim yani 😞
mucizemizibekliyoruzz BAHAR25 oda spreyi sağlıklı bir çözüm değil. Camları açın evinizi havalandırın. Midenizi neyin kokusu rahatsız ediyor anlamaya çalışın
MinnakAnnee 6 haftalik hamileyim 3 gundur ayni sıkıntı bendede var😐 sabahlari iyiyim ama aksama dogru herseyden tiksiniyorum resmen 😕
BAHAR25 MinnakAnnee :( ya inşallah geçer hayrlisyla kayinvalidem felan diyor evde hicbirsey kokmuyor diyor . Sanki yalan söylüyorum
kizbebekannesii BAHAR25 bide sabah miden bulanıyorsa kasarlı tost yap ye cok iyi geliyor kuru ya bastırıyor aklında bulunsun ben cok yasıyorum cunku. Naneli şeker ye sık sık. a101 de zencefilli naneli şekerlerden al.
BAHAR25 mucizemizibekliyoruzz evde duramıyorum bi annemde bi kayinvalidem de kalıyorum rahat da edemiyorum idare edicez artık napalim
Ghayekan Ah ah 18+3 olduk hala mide bulantıları devam.ha bu hafta geçer diye diye buralara kadar geldik🤔