mrvsrcn Kızlar 8 ocakta kan verdiğim de betam 91 di bugün 252 çıktı çok şükür nasıl sizce keseyi tahmini ne zaman görürüm 🥹🥰🤲🏻
Lavinyaa8 mrvsrcn hayırlı olsun 1500 ile vajinal 3 bin üstü ile karından gözükebilir ben 5 binken gözüktü ama daha bebek yoktu bir hafta sonra o da gözüktü
zeynozey mrvsrcn ilk bebeğimde beta 275 ile öğrendim aynı gün doktor muayenesinde vajinal ultrason ile kese gördük:) 10 gün sonrada kalp atışına gittim.
Aysegul_3838 mrvsrcn daha çok yeniymis gözün aydın olsun inşaallah cnm ben 5 haftalikken gördüm keseyi
Fatma_crsn mrvsrcn son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor canım. Aşılama tüp bebek doğal gebelik fark etmiyor
Aysegul_3838 mrvsrcn anladım cnm benim hesabıma göre 6 haftalikti ama 5 haftalık göründü keseyi o zaman gördük
mrvsrcn Humannrle ama şimdi yumurtlamam geç oldu adet tarihini baz alırsa bir hafta geriden gelmez mi bebek
twinsmom_ mrvsrcn doktorum 5000 olmadan keseyi göremeyiz demişti bana 5+1 de çok ufak bir kese gördük 6+1 de tekrar çağırdı bekliyorum şimdi 🙏🏻😇
Minikmucizelere mrvsrcn 1500-3000 arası gözükür canım cuma falan gitsen görürsün herhalde yada pazartesi gidersin 🙂
Eso66 mrvsrcn canım bende 3 ocak adet başlangıc tarihim, 27 ocak test yaptım pozitifdi 4 şubatta gittim doktora vajinal baktı keseyi gördü 5 haftalık dedi senle aynıyız zaten