TugSozTan Ben aventa nın pp olanını aldım. Cam bana kullanışlı gelmedi. Çatlasa kullanılmaz düşse kırılır vs diye onu almadık. Anneme memesine en çok benzeyen diyorlar ama reddeden bebeklerde varmış deneyip görücez
Minnosunannesi16 TugSozTan haklısın canım insan kullanmadan bilemiyor işte bende lansinoh pp aldım Bi deneriz bakalım
Slaedz Minnosunannesi16 lasihon mu neyse onun plastiğinin eridiğini duymuştum aventte meme reddi yapabiliyomuş ben şimdilik mamajoo almayı düşünüyorum tutmazsa Chicco deniycem
Nazife03 Minnosunannesi16 4 bucuk aylik bebegim Philips avent aldım cam biberon iyi şuan meme reddi yasamadim
MaviDeranHazal Minnosunannesi16 inşallah ya bu kadar para verdikten sonra tutmazsa içime oturur valla 😒
Minnosunannesi16 EsenCebeci Aldım artık bide cam alırım yanına olmadı denerim ikisini hangisi rahatsa saglikliysa öyle kullanırım doğmadan bilemiyoruz ne tutar
mercimekkkannesi Minnosunannesi16 ben de önce avent denedim ama almadı herkesin net tutar dediği o cam yenidoğan biberon sonra hemen lansinoh aldım ben plastiğinden aldım ama camı da var almak istersen