_Momtobe_ Kızlar selamm, normal Doğum sonrası ilk duşunuzu nezaman aldınız, dikişlere birşey oluyormu, 3ncü günümdeyim birşey olurmu diye korkuyorum, cevap verirmisiniz.
2022bebeki _Momtobe_ Ayni gün aldim ben hiçbir sey olmuyor. Sac kurutma makinesi ile dikislerinizi kurutmalisiniz hepsi bu🤗
[silindi] _Momtobe_ daha ilk gün hastanede yıkamışlardı😁 birde zaten dikişlerinizi temiz tutmanız için yıkamanız gerekiyor hiç su değdirmiyor musunuz
iremkarademiir _Momtobe_ ertesi gün aldım ben ve sütüm hemen gelmeye başladı hem temizlik için hemde sütün de artar bence al duşunu
srnglcskn _Momtobe_ doğumdan sonra 24 saat kaldım hastanede eve gelir gelmez aldım ebemde gider gitmez duş al sıcak suyla domalır şekilde dur sırtına masaj yaptır sütün artsın demişti
Zeynepz _Momtobe_ ertesi gün eve gittiğimde aldım yıkayıp kurutmanız daha da iyi gelecektir bi şey olmaz korkmayın
Celins_ _Momtobe_ akşam 8 de doğum yaptım. Ertesi sabah taburcu oldum eve geldiğim gibi duşa girmiştim. Ne kadar çok suya temas edersen o kadar çabuk iyileşir dikişlerin, öyle demişti doktorum. Hemde sıcak su göğüslerinize tutarsanız sütünüz artar iyi gelir😊
Nurrddn _Momtobe_ aynı gün almıştım ebemde tembihlemişti aynı gün al göğüslerini ovala hemde vücudun kendine gelsin diye ama duş jeli felan kullanma ama sakın birde çıktıktan sonra güzelce saç kurutma makinasıyla kurut o bölgeni