Azrasare Güzel anneler 🌸 20+2 haftalık hamileyim . İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ilaç fitil felan kullanıyorum . İki gündür inanılmaz kollarım agrıyor. Üst tarafta kaslarım agrıyor ve kolumun bütün kemikleri sanki oyuluyormuş gibi agrıyor . Ara ara çok sancı yapıyor hiç birşeye dokunamıyorum. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Hacer7 Azrasare ödem den dolayı sinir sıkışması olabilir benim de öyle olmuştu allahım kimsenin başına vermesin doktoruna görün canım kalsiyum verir ,, ve tuzu hayatından çıkar eğer tuzu çıkarmazsan geçmez tuzlu çekirdek falan da dahil
Azrasare Hacer7 Evet hiç dikkat etmiyorum tuza ama öyle bi şişliğim yok henüz . Kontrole gittiğimden mutlaka söyleyeceğim doktora . Çok teşekkür ederim😍
Hacer7 Azrasare şişlik değil ya bende de yoktu ama tuz dan dolayıdır büyük ihtimalle ben çok tüketirdim midemin bulanmasından bırakında düzeldi 🤗☺️☺️
Azrasare Merveaozturk inşallah önemli birşey yoktur 🤲🏼😘 geri dönüşünü bekliyorum mutlaka doktordan sonra ☺️
Merveaozturk Azrasare ortopediye yonlendirebilirim dedi kendi doktorum degildi zaten pekte ilgilenmedi bosuna gittim gibi bisey oldu yani:(