Nazli-61 Bdrhnn ama güvenilir olduğu bariz belli öneriden ziyade takipçi sayısı iyi ve fotoğraflar hep aynı kadrajla aynı ortamda çekilmiş o konuda şüpheniz olmasın tabiki yinede karar sizin inşAllah gönlünüze göre bulursunuz 🤗
Hafize23 Ght_babyshop sayfasından yaptırdım instagramdan memnun kaldım kumaşı nakışı falan çok güzel güvenilir bir sayfa
Binnur-cam Bdrhnn instagramdan lohusa–takimlar sitesine sipariş verdim tavsiye üzerine bakalım nasıl gelicek beğenirsem burdan yazarımm
MamaGiz Bdrhnn Betusun_hediyelikleri_bebaby İsimli instagram adresinden yaptırdım ve çok memnun kaldım tam söyledikleri tarihte söyledikleri şekilde gönderdiler. 10 parça + takı yastığı 900 tl ye yaptırdım ben ☺️
Mine16 Bdrhnn Ben gökkuşağı mint yeşili olan modeli yaptırdım. 4lü set yaptırdım ( tulum şapka eldiven baddaniye) 650 TL Yastık yaptırdım 350 TL
Nazli-61 Bdrhnn merhaba size bu sayfayı önermiştim halası kızıma Mevlüt için elbise yaptırdı burdan çook güzel geldi kumaşı falan çok kaliteli sizde güvenle alabilirsiniz ☺️