Nurselnurcan Bende yarın Allahın izni ile gebelikten anneliğe geçiş yapacağım. Bebeğimin suyu azalmış 39+3 de yani yarın doktor Suni ile başlatalım dedi. Dualarınıza ihtiyacım var 🙏
2022bebeki Nurselnurcan Ben de 39+3 te suni sanci ile doğum yaptim 15 günlük oldu bile . Umarim her şey gönlünüzce olur🤗
cokkasmabeabi Nurselnurcan bol bol tek sayılarda hurma yiyin adaçayı ve ahududu yaprağı çayı tüketin acilma olması için. Meryem Ana otu alın genişçe bir leğene bir yakınınız ılık su ile koysun başına Meryem suresi Araf suresi vs açın o açıldıkça sizin de acilmaniz olur insaAllah. Yalnız doğumdan sonra hemen otu sudan alın ki rahminiz kapansın yoksa kanamaniz durmaz
2022bebeki BBuseY Hic değil bence 🙈 gerçekten acı eşiğine göre değişir. Beni sancılar zorlamadi acilmamin ilerlememesi isleri zorlastirdi hepsi bu.🤗 Kasilmalar siklasinca pilates topunda zıpladim, squat yaptim bol bol 20-30 sn sürüyor max zaten sancilar
cokkasmabeabi BBuseY benim acı eşiğim yüksektir ama suni bana fazla gelmişti. İki sanciyi da yaşadım. Kendi sanciniz arada bir gidiyor ama sunide sürekli aynı frekansta bir acı var ve gitmiyor. Benim için zorlayıcı olmuştu suni sanci
iremkarademiir BBuseY zordu bence de korkulacak baş edilmeyecek bir zorluk değil ama kendi sancın gibi değil bence hızlandırılmış versiyonu sürekli geliyor sancı korkutmak için söylemiyorum herkesin ağrı eşiği başka ama bence böyle 🙃