Merhaba ülkemiz bu haldeyken doğum hikayemi sevinçli bir şekilde yazamıyorum tabikide ama ben yaşadım başkaları yaşamasın diye yazmak istedim pazar akşam açılma ve sancı ile hastaneye gittim fakat bebeğim kilosundan dolayı acil sezeryana alındım ultrasonda 4400 gr çıktı 4030 gr doğdu maalesef pazartesi sabaha karşıda deprem felaketi olmuş öncelikle duam allahım ordaki herkesin yardımcısı olsun hastaneden çıkınca büyük tuvalete çıkamadım maalesef bir türlü perşembeye kadar perşembe lavobaya girince kaldım geldi ama kabız olmuşum sürekli sıvı tüketmeme rağmen öyle bir acı çektimki anlatamam resmen tekrar doğurdum yapamadım ama tuvalettende kalkamıyorum annemde lağman vardı hemen onu evden getirtti ve onu yaptık sonra çok rahat bir şekilde yaptım o olmasaydı büyük ihtimal dikişlerim açılmıştı ki zorlamışım ve maalesef şişti bugün doktora gittim ilaç başladık yani mutlaka evde lağman olsun ben daha önce kimseden bunu duymamıştım keşke doktorlarda uyarsaydı ihtiyacınız olursa o an kullanırsınız ve inşallah benim gibi zorlanmazsınız bu konuda allahım herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻