Yaseminanne Haftadayım tiroidim düşük çıktı. TSH değerim 5.06 Böyle bir durum yaşamış olan var mı Bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum
SebnemRasit Yaseminanne hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle düzenli her ay kan ver baktır doktorunun verdiği ilacı düzgünce kullan doğum dan sonrada kullanmaya devam et ama hemen kan ver kontrole git dahileye ona göre yol izlersin. Doğunca da bebeğe de bakılıyor iki kere 15 gün arayla onda var mı diye genelde de çıkmıyor Allah’ın izniyle.
Nurr_22_22 Yaseminanne korkma hicbisey olmuyor hamileliğim boyunca ilaç kullandım çok şükür kızımda da bisey çıkmadı gayet sağlıklı içini ferah tut yeter ki tedavini ihmal etme 🌸
Sahnedekimadam Yüksek oluyor aslında ama ? Endokrinolojiden sıra alman lazım canım , ilaçla düşüyor korkacak bir şey yok🙏🏼
Hillary 5 aylık hamileyim gebeliğimi ilk öğrendigimde triotlerim yüksek cıktı her ay düzenli ilaç kullanıyorum kontrollerle normale döndü endişe edilecek bir durum yok düzenli kullan ilaclarını
Yaseminanne Hamilelikte TSH en fazla 3.5 olmalı yazıyor internette. O yüzden korktum ben de sabahtan beri ağlıyorum bi şey olacak diye
Hillary Yaseminanne canın ilaç kullanımıyla doktorlar onu 2.5 in altına sabitliyorlar benim 7 idi suan 2.3 ilaçlar sabitledi devamlı düzenli kullanıyorum. Yorma kendini kötü düşüncelerle bende cok kortum bebeğime birşey olucak diye doktorum birşey olmayacagını söyledi ve allaha şükür bebeğim sağlıklı
Hillary Yaseminanne gebeliğimi 4 haftalıkken ögrendim. Kan tahlili verdigimde doktorum troitlerimede bakmıs degerin cok yüksej olduğunu bebege zarar verebilecegini hemen bi dahiliyeye gözükmen gerekli dedi serüven o şekilde basladı . Cok şükür bir sıkıntı olmadı düzenli kullanıyorum. Ayda bir kontrol