blogmomies Merhaba. 4 şubatta gittiğim doktor 3 haftalık gibi diyordu. Bugün gittiğim doktor 5-6 haftalık gibi diyor. Yine sadece kese göründü bebek yok. Bu çocuk ne kadarlık şimdi ? Dünkü Beta Hcg Sonucum 24328 .
Mommyustn Son adet tarihi hamilelik başlangıcı olarak kabul edilir eğer her ultrasonda ileri veya gerilik varsa geç döllenme olabileceğinden doktor ona göre tam söyler size
denizarenmom blogmomies 6+0 belki gec dollenme olmustur ya da biraz bekleyin suan kucuk diye goxukmemistir
pembemor25 blogmomies adet tarihine göre evet 6 haftalık ama keseyi görünce kalp atışını duyunca daha net oluyor ne kadarlık olduğu benimde adet tarihime göre ilk gittiğimde 6+6 haftalıktı aslında ama doktor ultrasona göre 6 haftalık dedi sizinde o şekilde belli olur
blogmomies pembemor25 Bakıyorum başkaları 3 haftalıksa bile biliyor benim doktorlar farklı konuşuyor 😭
pembemor25 blogmomies betanız çok yüksek bebek görünür büyük ihtimalle ama neden görünmedi ki başka bi doktora görünseniz
blogmomies pembemor25 1 hafta olmadan 2. Doktor bu . Bilemiyorum ki? Betam çok yüksek ona şaşırıyorum ben de