Naz1616 eylulmihrasmom bende aşılama oldum ama 12. Gün doktor bana iğnenin etkisi kalmaz demişti idrar tahlilinde bu şekil silik çizgi çıkmıştı kan vermiştin beta değerim 10 çıkmıştı inşallah sizinde vardır
eylulmihrasmom Naz1616 insallah vardır ama aşılama olmadım sadece çatlatma iğnesi🥹 acaba iğne etkisi mi bekleyeceğim biraz kasıklarım adet olacağım gibi ağrıyor🥹
mrvsrcn eylulmihrasmom benim çatlatma iğnemin 13.günü de böyle çıktı şu an gebeyim 🥰 darısı başına sağlıkla 🤲🏻
eylulmihrasmom mrvsrcn insallah canim hamilelerin duası kabul olur derler 🥹🤲🏻 kucağına sağlıkla sıhhatle alırsın insallah🤲🏻🥰
mrvsrcn eylulmihrasmom Ederim hiç etmez miyim bende bir buçuk yıl çok uğraştım yolunu gözledim yavrum elhamdulillah Rabbim bana nasip etti isteyen dileyen bekleyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin 🤲🏻🥹
eylulmihrasmom mrvsrcn ben de istiyorum 2.5 yıllık evliyim bi tane kaybım var insallah bana da nasip olur 🥹 sabah dayanamadım ilk idrarla yine yaptım test 13.günüm daha net çıktı çizgi🥹
eylulmihrasmom Naz1616 mrvsrcn ayy insallah kızlar ama işim geç bitti yarın izinliyim erkenden gidip vericem burdan haber veririm 🥹🥰