Yeniiianneee Merhaba ben 31+3 günlük bebeyim bugün fark ettim özür diliyorum vajina içinde iç dudak kısmında böyle mor damarlar gördüm hatta o kısımda şuan böyle bir gerginlik ve batma var gibi korkmalımıyım doktora gitmeliyim böyle bir durum yaşamayan oldu mu??
Z_B_A2019 Yeniiianneee Varis onlar benimde 6. Aydan sonra çıkmıştı gebelikte ilk doğumum normaldi fakat varisden dolayi ikinciyi sezeryan oldum
Yeniiianneee FatmaAselinAnnesi_60 bugün fark ettim banyo da henüz doktora soramadım belki yaşayan biri vardır diye buraya yazdım
Yeniiianneee Z_B_A2019 oh sonunda iyiki yazdınız çok endişe ettim satte geç gitsem doktorum da olmayacak korktum da biraz afedersiniz elimle vajina dudağını açtıgımda iç tarafta böyle mavi ve mor gibi bir iki tane damar görüyorum o kısımda şuan gerginlik huzursuzluk var bazen de batma gibi sizin nerdeydi ne yaptınız doktor ne dedi
Z_B_A2019 Yeniiianneee benimde dudak kısımlarında hem damar seklinde hemde şiş olarak vardı benimde batma ve ağrılı oluyordu çok fazla ayakta kalınca yada çok oturunca ayağa kalktığımda orda ağrı oluyordu sistigini hissediyordum kalp damara gittim ben bacağımda da ileri derece varis vardı benim kan sulandırıcı kullandım hep gebelikte hatta hala kullanıyorum doğum yapali 20 gün oldu m etmeyin doğumdan sonra geçiyor hiç bişey kalmadı benim
Z_B_A2019 Yeniiianneee Şöyle bişey ilk doğumumda yoktu genital varis olarak geçiyor gebelikte oluyormuş bazıları gebelikten sonra geçiyormuş çok şükür benim öyle oldu fakat ben normal doğum istemedim korktum doktorum normalde yapabilirsin ama süreç uzayabilir demişti her ihtimale karşı damar çatlaması vs olursa diye kendi isteğimle sezeryan oldum
Yeniiianneee Z_B_A2019 vajinanın iç kısmında olunca daha da endişe ettim bakalım bir kaç gün bekleyim o zaman daha fazla rahatsız ederse kadın doğuma kendi doktoruma giderim
eleanor68 Z_B_A2019 bacaginiz nasıl oldu peki bende de kılcal örümcek ağı gibi varisler çıkıyor ve bacagimda agri yapiyor suan
Damla34567 @Yeniiianneee Merhabalar öncelikle hepimizin başı sağolsun 🥺 Canım ben hamileyken benimd söyle olmuştu varis o doğunca geçiyor
Damla34567 @Yeniiianneee Bana doğumdan sonra geçeceğini söyledi ,geçmezse doğumdan sonra gelin dedi benim geçti