Evet sonunda doğum hikayemi yazmak bana da nasip oldu kızlar 🌸öncelikle 12. Haftadan 14. Haftaya kadar 3 kez çok yoğun kanamalar geçirdim hastanede yattım defalarca serumlar ilaçlar derken 20. Haftalarda kanamam ancak kesildi. Bu süre zarfında sürekli yattım tabiki çok zorlu bir süreçti. Sonrasında 30. Haftada bebeğimin suyu çok fazla çıktı sancım çıktı erken doğum riskim vardı yine sürekli yattım ve çok şükür 39. Haftayı gördük. Kendi isteğimle sezeryan oldum ve iyiki de olmuşum çünkü plesantam yapışıkmış normal doğum olsaymış çok kesik olup açığa bile dönebilirlermiş. Ve bugün saat 9 da sezeryan için ameliyathaneye indirildim spinal istedim ama belimde ödem olduğu için çok zor oldu 6. Denemede ancak olabildi o da olmasaydı genele geçecektik. Vee 09.43 de birtanecik güzel kızım doğdu o his çok Farklı Allah hepinize nasip etsin inşallah sonrasında kızımı götürdüler ve ben de ameliyat bitince odama çıktım. Çok şükür baş ağrım felan olmadı. Kızımı emzirdim tabi süt henüz az geliyor çoğalır inşallah. Ama acımıyor diyip yalan söyleyemem odaya çıktım kum torbası koydular 6 saat boyunca kaldı ve spinal etkisi geçince çok ağrım oldu ağrı kesiciye rağmen. Ve ilk kalkış çok zordu benim için ama yürüdükçe açılıyorsunuz. Şuan biraz daha toparladım ama kalkarken acı oluyor. Ama evladınızı görmek onu emzirmek bambaşka bir duygu inşallah tez zamanda toparlanırım. Biraz uzun yazdım ama ümidinizi kaybetmeyin kanama da olsa erken doğum riski de olsa eğer rabbim izin veriyorsa onlar sağlıkla geliyorlar 🥰hepinize hayırlı doğumlar olsun inşallah sağ Salim kucağınıza alın evlatlarınızı🌸🥰