z2944 Kızlar merhaba Dün gece saat 12 gibi şiddetli bi öksürük oldu hemen ardından sol kasığıma sancı girdi korktum bende 2 gibi uyumadan wc gittim kontrol etmeye açık pembe leke geldi peçeteye, sonra sabahı bekliyim kendi doktoruma görünürüm dedim yarım saat sonra tekrar wc bi gittiğimde adet kanaması gibi olmuş çok korktum hemen acile gittik doktor başkaydı bebeğin sağlıklı görünüyor dedi kanamanın sebebini sorduk bilmiyorum dedi bu nası iş anlamadm sabah kendi doktoruma sordum progestanı günde üç kez iç haftaya gel dedi bu durumu yaşayan var mı başka?
Nk06 Bende 18.haftamda adet kanaması gibi kanama gördüm bi anlık sonra alttan muayene edildi bebeğe bakıldı kan alındı hiçbir sorun yok dedi ,nedeni de belli değil ,şuan 22 haftalığım bir daha olmadı rabbim de yaşatmasın
z2944 Nk06 amin inşallah ama insan bi neden istiyor, bu bazı kadınlarda görülebilir bile yeterli açıklama olurdu🤷🏻♀️Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin canım 🌸
Nk06 z2944 evet canım aynen öyle hiç ağır iş yapma yat falan da denilmedi 1 hafta pregostron kullandım sonra bıraktırdı şuan heran olacak gibi korkuyorum
Esmancp Merhaba! Benimde pazar günü bi kaç damla kan geldi birden 11 haftalık hamileyim doktora gittim 3 kez progestan alttan fitil olarak atacaksın dedi 4 gündür yatıyorum tek WC için kalkıyorum sizin durumunuz nasıl şuan yatıyormusunuz tv izleme stres üzüntüdende olmuş olabilir dedi doktorum gerçektende bakıp bakıp aglıyordum