Sarperinannesi Merhabalar 37. Haftamın ortasında bu sabah ilk çatı muaynemi oldum, bu konuda korku vb gibi durumum olmadığı için toplasan 10-15 sn lik kontrol çok rahat geçti, hissetmedim bile desem yeridir🧿🧿 sorularınız olursa da seve seve cevaplayabilirim 😉😉
Fnur05 Sarperinannesi bende 37+3 ğm yarın kontrolüm var doktorum birsey demedi acaba yapar mı korkuyorum ben😭😭
cemilev Sarperinannesi Evet cnm bende haftaya olucam korkum yok ama ben hamile kalmadan önce bile muayene de sorun yasıyordum vajina girişi dar diye o speklum denen alete karşı fobim daha da arttı acaba elle mi muayene oluyor o aletle mi onu merak ediyorum canim ya 😪😪
Fatos12 Sarperinannesi canım sana bisey sorcam bende doktara gittim gittiğimde 6+2 haftaliktim doktor kalp.atisisu şimdi duyulmaz dedi birdahaki terminde duyarsınız dedi keseyi gördü boyunu ölçtü falan benim.bildigim 6 haftada duyulmuyormu
Sarperinannesi cemilev herhangi bir aletle değil 2 parmağıyla yapıyor ve anlamıyorsunuz bile, kendinizi ne kazar rahat bırakırsanız o kadar rahat atlatırsınız 👍👍
Sarperinannesi Sumeyyye herhangi bir şey Yok henüz bizde bekliyoruz hayırlısıyla artık 🙏 bende haftaya çarşamba tekrar olucam
blackberry118 Sarperinannesi Canim iki parmak nasil ulasiyor rahim agzina ben kendim perine masaji denerken parmagi 2 cm bile ilerletemedim cok canım yandı. Acaba ben de bir sorun mu var
Cbella Ya ben 10 aylık evliyim 37+1 günlük hamileyim yani daha doğru düzgün cinselliğe bile alışamadım ondan çok korkuyorum çatı muaynesinden.Ama doktorum alttan ultrason cihazıyla çok kez baktı öyle bişeyse bi acı yada ağrı falan olmadı tabi parmakla muaynede nasıl olur bilemiyorum 😁
Merveee277 Fatos12 10.haftaya kadar duyulmaması nıtmal diyorlar benimkinde de 6 da duyulmadı 7de duyduk içini ferah tut
Sarperinannesi Fatos12 cnm 6 hafta bunun için çok erken biz yaklaşık 7. Sonu 8 in başı gibi duyduk, o yüzden içinizi ferah tutun 🙏🧿
Cbella Evet daha bi kaç saat öncesinden yorum yapmıştım bi saat önce çatı muaynesi yaptı doktorum çatım çok darmış ben baya kastım kendimi ama önce ultrasonu alttan soktu onu çıkardı şeffaf plastik bi aparat soktu en son elini soktu o neydi kız 😂 soktuktan sonra içeri doğru bastırdıda bastırdı ben bile hissettim çatı kemiğimi 😁acıdı ama öldürmedi 🤣