Gul_hamad Kaderyas0327 haha benimki de 3 aydir yoktu,2 gun oldu geleli 😃🤣 10 gun önce baya belirtiler vardi nst hatta yüksek cikmisti,doktor yatis verdj ben istemedim. O gün bu gün tüm belirtiler de gitti
Kaderyas0327 Gul_hamad sana birşey söyleyim mi 20 dakikadır yürüyüş yapıyorum ve hala yapıyorum belimde adet sancısı gibi sancı başladı ay inşallah gelir 😂🤲 ama oes etmek yok yürüyüşe devam dığurana kadar 😂😂
Kaderyas0327 minikmucizemaras ay inşllah ben yürüyüş yapıyorum şuan ve sancı giriyor belinden yavaş yavaş bakalım ayy hadi ama doğurana kadar yürüycem 😂🤲🤲🤲🤲
minikmucizemaras Kaderyas0327 bende baslicam artik bol bol yürüyüse birde iliski ise yariyormus doktorum bol bol iliskiye gir esinle dedi sende dene belki ise yarar
Gul_hamad Kaderyas0327 evet yürudukce oluyor agri, dun 1 saat 10 dk yuruyus yaptim yok anam sanki hamile degilim)) hatta ben de simdi cıktım 30 dkalik bakalik nolacak )
Aysmsek Kaderyas0327 kız canım 😍😍 bel ağrım var diyince herkes erkek sanıyor ama bende tam tersi durumlar 😂 çok korkuyorum bugün son hazırlıkları da yapıyorum artık
Kaderyas0327 Aysmsek ay hayırlısı olaun bacım valla erkek kız fark etmiyor bir gelseler bir çeksek o kokuyu içimize kadar 😍🤦🏼♀️
Kaderyas0327 Kaderburr şuan yürüyüş yapıyorum ve şuan şiddetli bel ağrısı çekiyorum bakalım belki doğururum
Kaderyas0327 Gul_hamad kız benim ağrılar girmeye başladı sanki adet olucakmışım gibi yüzümün şekli değişti ağrıdan acaba geliyo mu ?
Aysmsek Benim Koca yanımdaydı ama korkak kocam birşey yapmadı kızlar ama ben de çok yürüdüm çok heraketliyim şuan bile 😀 toplam 7 kilo aldım kilo olarak ta iyyim Allah yardımcımız olsun inşallah
Aysmsek Kaderyas0327 bende çok kilo alırım diyordum ama çalışmamin çok yararı oldu canım ama senin de çok değil sağlıkla dogsunlarda hemen verilir kilolar
Kaderyas0327 minikmucizemaras kız kocam yanımda değilki yanım da olsa affetmem bile ama yok işte 🤷🏼♀️
Kaderyas0327 Gul11 aynen ya hiç bir şey yok valla daha yeni yürüdüm bir bel ağrım oldu adet sancısı gibi oturdum dinlendim geri geçti allahım ya seninkinin cinsiyeti ney ? 😅