DamLa_s Dorukkusumm tabi kız 🤣🤣 bide etrafımda olan insanlar bebek doğduktan sonra kendini salıcaksın diyorlar🤣
busenurrslmn DamLa_s benimde 32.hafta bitti ayın 15 inde kontrol var bakalım doğum için doktorumuz ne diyecek
otekidunyali DamLa_s 36+0ken ben istedim ultrason esnasında sezaryen istiyorum gün verir misiniz diye. Daha erken değil mi ya dedi gülerek ama odasına geçerken gün belirleyelim madem gel dedi :) 39+0da alacak inşallah.
Sezen04 Dorukkusumm ayy yok yok düşünme hiç hallolur Allah’ın izniyle çok okuyorum neler neler koyuyorlar bence aşırı gereksiz yani 😃 eskiden böyle şeyler bile yokmuş valla bizler abartıyoruz bence 😃
Dorukkusumm Sezen04 yani bencede yoksa 1 gece en fazla 2 gece kalıcaz ama evin yarısını götürüyoruz sanki 5 tulum 5 takım giyecek cocuk 2 günde
Dorukkusumm DamLa_s onu bana da diyorlar kafanda huniyle gezersin artık bu fönlü saçları unut falan cok takmıyorum 😀😀 onlara kalsa hamile kalınca 100 kilo olursun diyorlardı 1.5 kilo aldım tüm süreçte 😀😀💪 ağzı olan konuşuyor
DamLa_s Dorukkusumm 🤣🤣 takmıyorum valla kafama kiloyu banada söylediler bende isterdim kilo almayı maalesef almadım kilo 43 kilo hamile kaldım sadece 44 ola bildim 🤣
Dorukkusumm DamLa_s kendileri yaşamışlar olmuşlar duba gibi kafalarında huniyle geziyor bizimde öyle sandılar 😀😀
DamLa_s Dorukkusumm kız etrafımda sakallı olanlar var valla🤣🤣 bide bana diyor çoçuk olsun unutursun kaş almayı falan
DamLa_s Dorukkusumm jel tırnak yaptırırdım bu ne çoçuğu çizersin dediler bu ay yaptırmadım bak daha nelerden vaz geçiceksin diyorlar 🤣 bide bebek gelince eşimide unutucakmışım umrumda olmayacakmış 😅🤣
Dorukkusumm DamLa_s ay ne cok biliyorlar ya çakıcaksın 2 tane ağızlarına, sakın vazgeçme ve gözlerine sok git tırnağın da en uzununu yaptır, çizerse de benim cocugumun g*tünü çizer sananeeeeeeeeeeee 😀😀😀 ay deli oluyorum
DamLa_s Dorukkusumm 🤣🤣🤣inat yaptım valla hatta doğumdan sonra çok değişicem dedim daha güzel makyaj yapıcam daha güzel giyicem çatlasınlar
Nanai DamLa_s Benim bebeğim ters dönmezse sezeryan dedi doktor. Bende bundan korkuyorum. Bence nefes egzersizleri yap. Dizlerin arasına bir top yâda yastık koy. Onu sıkmaya çalış. Misal idrarını yaparken çişini tutup bırakırsınya çişin yokken o egzersizi yap. Oturuken tv izlerken bu egzersizleri yaparsan doğumun kolaylaşır. Bide O günü düşünmemeye çalış.Gönlünü ferah tut. Allahın izniyle bişeycikler olmaz 😌
Ozlemduman DamLa_s nasıl pek bir şeye ihtiyaç olmuyor bende özele gidiyorum ilk dogumumu da özelde yaptım lohusa şerbeti haricinde bizim giyeceğimiz herşeyi kendim götürdüm