Sorum anlatacaklarım doğum belirtisi mi, doktora gitmeli miyim?
Şimdi anlatayım :)
An itibariyle 36+0’ım. En son 35+1de kontrolüm vardı. Her şey normaldi. Nst de sancım çıkmadı. Doktor 2 hafta sonra gel dedi. 37+1 diğer kontrolüm yani:)
Benim ilk günden beri kasık ağrım oluyordu ara ara. Yalnız 3. Trimestere girmemle kuyruk sokumu ağrılarım başladı. Belim değil biraz daha aşağısı kalçam bacaklarım ağrıyordu baya kemik ağrısı. Magnezyumla geçiriyordum. Son aya geldikçe ilaçta bana mısın dememeye başladı. Hele son zamanlarda düzenli olmasa da sık sık yaşamaya başladım. Birde buna vajina popo ağrısıda eklendi. İğne batmalarına alışığım ama bu baya oradaki kemiklerin ağrısıydı. Dinlenince geçiyordu ama:)
Şimdi asıl konumuza gelirsek;
Son birkaç gündür bu ağrılar sanki daha da arttı. Hele akşam uyutmadı bile. Götüm başım ağrıo diye geziyorum ortalıkta. Bebekte ufaktan ara ara karnımda toplanmaya başladı. Göbeğim düşmedi hala bu arada. Bebek hareketleri de güzel şükür ama ağrılar biraz beni tedirgin etti.
Doktora gitmeme 1 hafta var. Acaba açılmam vs mi oluyor diye korkuyorum. Hiç alttan kontrol edilmedim. Doktora acil gitmemi gerektiren bir şey var mı?
Bu arada sancı gibi girip çıkmıyor. Sadece hareket ederken çok ağrıyor kemiklerim. Doğuma hazırlandığı içinmidir?